Lounais-Suomen poliisin vappu

NordenBladet — Vappua vietettiin Lounais-Suomessa hyvällä juhlamielellä. Lämmin ja aurinkoinen kevätsää sai ihmiset sankoin joukoin liikkeelle etenkin Turun keskustassa.Vappu on toistaiseksi sujunut poliisin näkökulmasta melko perinteiseen tapaan. Lounais-Suomen poliisilla oli vappuyönä iltaseitsemän ja aamuseitsemän välisenä aikana kaikkiaan 334 tehtävää, joka on noin 60 tehtävää vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Vappua vietettiin Lounais-Suomessa hyvällä juhlamielellä. Lämmin ja aurinkoinen kevätsää sai ihmiset sankoin joukoin liikkeelle etenkin Turun keskustassa.

Vappu on toistaiseksi sujunut poliisin näkökulmasta melko perinteiseen tapaan. Lounais-Suomen poliisilla oli vappuyönä iltaseitsemän ja aamuseitsemän välisenä aikana kaikkiaan 334 tehtävää, joka on noin 60 tehtävää vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Suurempien kaupunkien keskustoissa poliisitehtävien syiksi painottuivat päihtyneet henkilöt, järjestyshäiriöt ja tappelut. Poliisi vastaanotti yön aikana 15 ilmoitusta rattijuopumuksista ja hoiti 32 pahoinpitelyihin liittyvää tehtävää. Kotihälytyksille poliisi lähetettiin 29 kertaa. Kaupunkien keskustoista tavattiin päihtyneitä alaikäisiä, joita toimitettiin sekä kotiin että nuorten selviämisasemalle. Alkoholin tai huumausaineiden hallussapidosta kirjattiin lastensuojeluilmoituksia ja sakkoja.

Vappuliikenteestä kortteja hyllylle

Rattijuopumusten lisäksi poliisi mittasi Turussa kovia ylinopeuksia, joista jouduttiin määräämään väliaikaisia ajokieltoja. Tapauksissa kolmesta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kortittomia kuljettajia tavattiin kolmen ajoneuvon puikoista.

Vappupäivänä poliisi pysäytti Raisiossa pakettiauton kuljettajan, jonka epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Miehellä on tilillään kuluneen vuoden aikana jo kahdeksan aiempaa epäiltyä rattijuopumusta ja 12 kulkuneuvon kuljettamista ilman ajo-oikeutta. Poliisi takavarikoi miehen auton, joka voidaan tuomita valtiolle menetetyksi.

Lounais-Suomen poliisin vappu jatkuu vapunpäivänä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvontana kokoontumisissa ja kaupunkien puistoissa, joissa on edelleen runsaasti juhlijoita piknik-tunnelmissa. Poliisi toivoo kansalaisilta hymyä ja iloista vappumieltä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory