Vapun juhlinta Itä-Suomessa ollut rauhallista

NordenBladet — Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella vappuna on poliisilla ollut tehtäviä normaalin viikonlopun tapaan. Kotihälytyksiin, päihtyneisiin henkilöihin ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä on hoidettu juopuneiden juhlijoiden kaitsemisen ohessa.Itä-Suomen poliisi varautui hyvillä resursseilla vapun juhlinnan valvontaan. Partioita oli normaalia viikonloppua enemmän. Joensuussa Ilosaaressa ja Mikkelissä Kirkkopuistossa opiskelijat ja nuoret juhlivat pääosin rauhallisesti. Mikkelin Kirkkopuistossa tosin tapahtui yksi pahoinpitely, josta kirjattiin rikosilmoitus. Kylmä sää osaltaan rauhoitti juhlintaa.Kuopiossa Valkeisenlammen rannalla juhlineet opiskelijat ja nuoret työllistivät jonkin verran poliisia lähinnä kovan juopumuksen vuoksi. Joitakin alaikäisiä päihtyneitä vietiin kotiin. Yhden jälkeen yöllä poliisi tyhjensi lammen rannan juhlijoista yleisen järjestyksen ja turvallisuuden turvaamiseksi. Päätös tyhjennyksestä johtui siitä, että nuorisoporukoissa alkoi olla keskinäisiä nahinoita päihtymyksen vuoksi. Näistä nahinoista ei kirjattu rikosilmoituksia. Tyhjennys sujui rauhallisesti ja poliisin ohjeita ja käskyjä noudatettiin. Poliisi jatkaa tehtävien hoitamista ja yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvomista läpi yön. Poliisin näkökulmasta vappu on ollut rauhallisempi kuin aiempina vuosina. 

Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella vappuna on poliisilla ollut tehtäviä normaalin viikonlopun tapaan. Kotihälytyksiin, päihtyneisiin henkilöihin ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä on hoidettu juopuneiden juhlijoiden kaitsemisen ohessa.

Itä-Suomen poliisi varautui hyvillä resursseilla vapun juhlinnan valvontaan. Partioita oli normaalia viikonloppua enemmän. Joensuussa Ilosaaressa ja Mikkelissä Kirkkopuistossa opiskelijat ja nuoret juhlivat pääosin rauhallisesti. Mikkelin Kirkkopuistossa tosin tapahtui yksi pahoinpitely, josta kirjattiin rikosilmoitus. Kylmä sää osaltaan rauhoitti juhlintaa.

Kuopiossa Valkeisenlammen rannalla juhlineet opiskelijat ja nuoret työllistivät jonkin verran poliisia lähinnä kovan juopumuksen vuoksi. Joitakin alaikäisiä päihtyneitä vietiin kotiin. Yhden jälkeen yöllä poliisi tyhjensi lammen rannan juhlijoista yleisen järjestyksen ja turvallisuuden turvaamiseksi. Päätös tyhjennyksestä johtui siitä, että nuorisoporukoissa alkoi olla keskinäisiä nahinoita päihtymyksen vuoksi. Näistä nahinoista ei kirjattu rikosilmoituksia. Tyhjennys sujui rauhallisesti ja poliisin ohjeita ja käskyjä noudatettiin. 

Poliisi jatkaa tehtävien hoitamista ja yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvomista läpi yön. 

Poliisin näkökulmasta vappu on ollut rauhallisempi kuin aiempina vuosina. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory