Poliisi epäilee kahden ihmisen tappaneen miehen Oulun Kaukovainiolla

NordenBladet — Poliisi on ottanut kiinni kaksi ihmistä, joiden se epäilee tappaneen alle 30-vuotiaan miehen Oulun Kaukovainiolla viikonloppuna.Poliisi epäilee Oulun Kaukovainiolla tehdystä henkirikoksesta kahta noin 20-vuotiasta miestä. Poliisi otti toisen epäillyistä kiinni sunnuntaina 28. huhtikuuta ja toisen maanantaina 29. huhtikuuta. Molemmat epäillyt asuvat Oulussa.Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille omien tutkintatoimenpiteidensä avulla. Miehet ovat pidätettyinä, ja poliisi tulee esittämään heitä vangittaviksi torstaina 2. toukokuuta 2024.Poliisilla on alustava käsitys henkirikokseen johtaneiden tapahtumien kulusta. Poliisi on aiemmin pyytänyt yleisöltä havaintoja, ja ne ovat edelleen toivottuja:– Vaikka meille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta, toivomme edelleen yleisöltä havaintoja tapauksesta. Jatkamme esitutkintaa muun muassa kuulusteluilla, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela.Jos todistit tapausta 27. huhtikuuta kello 23.00 – 28. huhtikuuta kello 6.00 tai tiedät siitä jotain,soita Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tailähetä viesti sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi ihmistä, joiden se epäilee tappaneen alle 30-vuotiaan miehen Oulun Kaukovainiolla viikonloppuna.

Poliisi epäilee Oulun Kaukovainiolla tehdystä henkirikoksesta kahta noin 20-vuotiasta miestä. Poliisi otti toisen epäillyistä kiinni sunnuntaina 28. huhtikuuta ja toisen maanantaina 29. huhtikuuta. Molemmat epäillyt asuvat Oulussa.

Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille omien tutkintatoimenpiteidensä avulla. Miehet ovat pidätettyinä, ja poliisi tulee esittämään heitä vangittaviksi torstaina 2. toukokuuta 2024.

Poliisilla on alustava käsitys henkirikokseen johtaneiden tapahtumien kulusta. Poliisi on aiemmin pyytänyt yleisöltä havaintoja, ja ne ovat edelleen toivottuja:

– Vaikka meille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta, toivomme edelleen yleisöltä havaintoja tapauksesta. Jatkamme esitutkintaa muun muassa kuulusteluilla, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela.

Jos todistit tapausta 27. huhtikuuta kello 23.00 – 28. huhtikuuta kello 6.00 tai tiedät siitä jotain,

  • soita Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194 tai
  • lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory