Kuopion kaupparyöstöjen tutkinta on edennyt – poliisi kaipaa lisää havaintoja

NordenBladet — Poliisi on edistynyt Kuopiossa 9.2. ja 15.3.2024 tehtyjen kaupparyöstöjen tutkinnassa.Päivärannan Salen ryöstö helmikuussaPäivärannan Sale myymälä ryöstettiin 9.2.2024. Esitutkinnassa poliisi on kuullut Kuopiolaista 25-vuotiasta mieshenkilöä, joka on myöntänyt ryöstäneensä kaupan. Poliisi jatkaa edelleen asian tutkintaa kuulemalla muun muassa asianomistajia ja mahdollisia todistajia. Epäillyllä ei ole aikaisempaa rikostaustaa.Esitutkinnan ollessa vielä kesken poliisi ei tiedota asiasta enempää tutkinnallisista syistä.Särkiniemen K-Marketin ryöstö maaliskuussa Poliisi on edennyt myös Kuopiossa 15.3.2024 Särkiniemessä K-Market Särkilahden kaupparyöstön tutkinnassa. Poliisi on saanut vihjeitä tekijästä, mutta kaipaa vielä uusia vihjeita tekijän tunnistamiseksi. Tekijä ei ollut peittänyt kasvojaan ryöstössä, ja kasvot ovat näkyvissä kaupan valvontanauhalla.

Poliisi on edistynyt Kuopiossa 9.2. ja 15.3.2024 tehtyjen kaupparyöstöjen tutkinnassa.

Päivärannan Salen ryöstö helmikuussa

Päivärannan Sale myymälä ryöstettiin 9.2.2024. Esitutkinnassa poliisi on kuullut Kuopiolaista 25-vuotiasta mieshenkilöä, joka on myöntänyt ryöstäneensä kaupan. Poliisi jatkaa edelleen asian tutkintaa kuulemalla muun muassa asianomistajia ja mahdollisia todistajia. Epäillyllä ei ole aikaisempaa rikostaustaa.

Esitutkinnan ollessa vielä kesken poliisi ei tiedota asiasta enempää tutkinnallisista syistä.

Särkiniemen K-Marketin ryöstö maaliskuussa

 

Poliisi on edennyt myös Kuopiossa 15.3.2024 Särkiniemessä K-Market Särkilahden kaupparyöstön tutkinnassa. Poliisi on saanut vihjeitä tekijästä, mutta kaipaa vielä uusia vihjeita tekijän tunnistamiseksi. Tekijä ei ollut peittänyt kasvojaan ryöstössä, ja kasvot ovat näkyvissä kaupan valvontanauhalla.

Ilmoita vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot ja tiedot Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

Ote aikaisemmin julkaistusta tiedotteeta, josta löytyvät ryöstäjän tuntomerkit:

Särkilahdessa K-Market ryöstettiin perjantaina 15.3.2024 teräasetta käyttäen. Ryöstö tapahtui alkuillasta klo 18.47, jolloin mieshenkilö tuli kauppaan ja käveli kassan luokse. Myyjä käveli tämän jälkeen kassapisteelle, jolloin mies uhkasi teräaseella ja vaati rahoja kassasta. Mies sai pienehkön summan käteistä, jonka jälkeen poistui kaupasta. Mies oli poistunut kaupan pihalta polkupyörällä Särkiniemen sillan suuntaan.

Miehen tuntomerkkeinä mm. kapeat kasvot, vartaloltaan laiha, päässä musta pipo, punainen pitkä takki ja vaaleat housut.

Tekoa tutkitaan tärkeänä ryöstönä.

30.4.2024 klo 14.48 Muokattu tiedotteen otsikkoa ja tekstin kirjoitusasu sekä lisätty väliotsikot.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory