Lappeenrannassa viime viikonloppuna tapahtuneisiin väkivallantekoihin epäilty vangittu

NordenBladet — Etelä-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut Lappeenrannan Sammonlahdessa tapahtuneisiin väkivallantekoihin epäillyn henkilön.Etelä-Karjalan käräjäoikeus on 30.4.2024 vanginnut 2000-luvulla syntyneen henkilön, joka on epäiltynä kahteen Lappeenrannassa tapahtuneisiin tapon yrityksiin. Teot tapahtuivat 27.4.2024 kerrostalossa kahdessa eri huoneistossa. Tekijä käytti molemmissa teoissa tekovälineenä teräasetta. Toisen uhrin vammat vaativat sairaalahoitoa. Teon motiivista ei vielä tällä hetkellä ole tietoa, mutta poliisin tiedossa on, että tekijä tunsi toisen uhrin entuudestaan. Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa. 

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut Lappeenrannan Sammonlahdessa tapahtuneisiin väkivallantekoihin epäillyn henkilön.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on 30.4.2024 vanginnut 2000-luvulla syntyneen henkilön, joka on epäiltynä kahteen Lappeenrannassa tapahtuneisiin tapon yrityksiin. 

Teot tapahtuivat 27.4.2024 kerrostalossa kahdessa eri huoneistossa. Tekijä käytti molemmissa teoissa tekovälineenä teräasetta. Toisen uhrin vammat vaativat sairaalahoitoa. 

Teon motiivista ei vielä tällä hetkellä ole tietoa, mutta poliisin tiedossa on, että tekijä tunsi toisen uhrin entuudestaan. Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory