Poliisi jatkaa ampumistapauksen esitutkintaa – rikosnimikkeitä on kolme

NordenBladet — Helsingin poliisi on jatkanut keskustassa tapahtuneen ampumisen esitutkintaa viikonloppuna. Ampuminen tapahtui osoitteessa Antinkatu 1 torstain ja perjantain välisenä yönä 26. huhtikuuta.Poliisi epäilee, että 54-vuotias mies osoitti aseella kahta henkilöä päin ja ampui laukauksen maahan ravintola Ihkun edessä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.Poliisi ei voi vahvistaa epäillyn henkilöllisyyttä esitutkintalain perusteella.Tapauksen rikosnimikkeet täsmentyivät viikonlopun aikana. Miestä epäillään tällä hetkellä vaaran aiheuttamisesta, laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikkomuksesta. Heti tapahtumien jälkeen rikosnimikkeinä olivat törkeän pahoinpitelyn yritys, laiton uhkaus ja ampuma-aserikos.Poliisi tiedotti lauantaina tapahtumien kulusta, ja poliisin käsitys ampumistilanteesta on pysynyt samana kuin aiemmin.Esitutkinnan alussa tapahtumien kulku oli epäselvä, koska tapahtumapaikalla olleita henkilöitä ei päästy heti kuulemaan eikä valvontakameratallenteita ollut heti saatavilla.– Poliisi pääsi kuulemaan epäiltyä myöhään perjantaina iltapäivällä. Viikonloppuna poliisi teki kuulusteluita ja kävi läpi valvontakameratallenteita, mikä toi omalta osaltaan selvyyttä tapahtumiin ravintolassa ja sen edustalla, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.Epäilty otettiin kiinni perjantaina aamuyöstä, ja hänet pidätettiin saman päivän aikana. Epäilty vapautettiin lauantaina.Poliisin tämänhetkisen arvion mukaan tapauksen esitutkinta valmistuu touko–kesäkuussa. Tapauksen syyttäjä on erikoissyyttäjä Tapio Mäkinen.

Helsingin poliisi on jatkanut keskustassa tapahtuneen ampumisen esitutkintaa viikonloppuna. Ampuminen tapahtui osoitteessa Antinkatu 1 torstain ja perjantain välisenä yönä 26. huhtikuuta.

Poliisi epäilee, että 54-vuotias mies osoitti aseella kahta henkilöä päin ja ampui laukauksen maahan ravintola Ihkun edessä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Poliisi ei voi vahvistaa epäillyn henkilöllisyyttä esitutkintalain perusteella.

Tapauksen rikosnimikkeet täsmentyivät viikonlopun aikana. Miestä epäillään tällä hetkellä vaaran aiheuttamisesta, laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikkomuksesta. Heti tapahtumien jälkeen rikosnimikkeinä olivat törkeän pahoinpitelyn yritys, laiton uhkaus ja ampuma-aserikos.

Poliisi tiedotti lauantaina tapahtumien kulusta, ja poliisin käsitys ampumistilanteesta on pysynyt samana kuin aiemmin.

Esitutkinnan alussa tapahtumien kulku oli epäselvä, koska tapahtumapaikalla olleita henkilöitä ei päästy heti kuulemaan eikä valvontakameratallenteita ollut heti saatavilla.

– Poliisi pääsi kuulemaan epäiltyä myöhään perjantaina iltapäivällä. Viikonloppuna poliisi teki kuulusteluita ja kävi läpi valvontakameratallenteita, mikä toi omalta osaltaan selvyyttä tapahtumiin ravintolassa ja sen edustalla, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Epäilty otettiin kiinni perjantaina aamuyöstä, ja hänet pidätettiin saman päivän aikana. Epäilty vapautettiin lauantaina.

Poliisin tämänhetkisen arvion mukaan tapauksen esitutkinta valmistuu touko–kesäkuussa. Tapauksen syyttäjä on erikoissyyttäjä Tapio Mäkinen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory