Helsingin poliisi valvoo näkyvästi häiriökohteita keväällä

NordenBladet — Helsingin poliisi valvoo tehostetusti rikos- ja häiriöalttiita kohteita 29.4.–19.5.2024 Helsingin keskustassa sekä metro- ja junaliikenteessä.Valvonnan tavoitteena on turvallisuuden ja sen tunteen lisääminen valvontakohteissa. Valvonta on tietojohtoisesti kohdennettua eli sitä tehdään poliisin tilastojen ja sidosryhmien palautteen perusteella.– Jalkaudumme joukkoliikenteen pariin, asemille ja asemien välittömään läheisyyteen. Aktiivisella valvonnalla puututaan havaittuihin häiriöihin, ollaan läsnä ihmisten arjessa ja tehostetaan sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä, kertoo komisario Hanna Kiiskinen. Valvonnan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana muun muassa Helsingin kaupunki, jalkautuva nuorisotyö, Nuorisotyö raiteilla, HSL, Kaupunkiliikenne, VR ja Väylävirasto.

Helsingin poliisi valvoo tehostetusti rikos- ja häiriöalttiita kohteita 29.4.–19.5.2024 Helsingin keskustassa sekä metro- ja junaliikenteessä.

Valvonnan tavoitteena on turvallisuuden ja sen tunteen lisääminen valvontakohteissa. Valvonta on tietojohtoisesti kohdennettua eli sitä tehdään poliisin tilastojen ja sidosryhmien palautteen perusteella.

– Jalkaudumme joukkoliikenteen pariin, asemille ja asemien välittömään läheisyyteen. Aktiivisella valvonnalla puututaan havaittuihin häiriöihin, ollaan läsnä ihmisten arjessa ja tehostetaan sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä, kertoo komisario Hanna Kiiskinen. 

Valvonnan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana muun muassa Helsingin kaupunki, jalkautuva nuorisotyö, Nuorisotyö raiteilla, HSL, Kaupunkiliikenne, VR ja Väylävirasto.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory