Ulosajo Tuusniemellä Kaavintiellä

NordenBladet — Myös muita liikenteeseen liittyviä epäiltyjä rikoksia paljastettu.Poliisi havaitsi sunnuntai-iltana kahdensan maissa Kuopion pääkirjaston pihassa seisoskelevan miehen, jonka luo ajoi henkilöauto. Mies keskusteli apukuljettajan ikkunan kautta autossa olevien kanssa. Poliisi ajoi auton taakse, jolloin mies lähti juosten karkuun. Myös henkilöauto pyrki liikkeelle osuen peruuttaessaan poliisiauton keulaan. Kuljettaja lähti eteenpäin liikkeelle, mutta pysähtyi poliisin käskytykseen. Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Autossa oli kyydissä yksi aikuinen matkustaja apukuljettajan paikalla.

Myös muita liikenteeseen liittyviä epäiltyjä rikoksia paljastettu.

Poliisi havaitsi sunnuntai-iltana kahdensan maissa Kuopion pääkirjaston pihassa seisoskelevan miehen, jonka luo ajoi henkilöauto. Mies keskusteli apukuljettajan ikkunan kautta autossa olevien kanssa. Poliisi ajoi auton taakse, jolloin mies lähti juosten karkuun. Myös henkilöauto pyrki liikkeelle osuen peruuttaessaan poliisiauton keulaan. Kuljettaja lähti eteenpäin liikkeelle, mutta pysähtyi poliisin käskytykseen. Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajokiellossa. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Autossa oli kyydissä yksi aikuinen matkustaja apukuljettajan paikalla.

Ensihoitoyksikkö oli ollut matkalla Riistaveden suunnasta kohti Kaavia 29.4 klo 00:30 aikaan, kun se oli havainnut tien oikealla puolella olevalla pellolla auton valot. Ensihoitoyksikön kääntyessä ympäri ja mennessä paikalle, oli tilanteeseen saapunut myös sivullinen henkilö, joka oli kuullut kovaa ryminää. Poliisi meni paikalle selvittämään tapahtunutta ja ensihoito lähti kuljettamaan autossa ollutta loukkaantunutta henkilöä. Poliisi sai selvitettyä, että Kaavintiellä oli ennen tieltä suistumista mustia jälkiä, joiden mukaan auto oli ennen tieltä suistumista heittelehtinyt puolelta toiselle. Auto oli suistunut tieltä oikealle ulos, törmännyt pellolle vievät tien rumpuun ja mennyt katon kautta ympäri. Kulkusuunta Riistavedeltä Kaavin suuntaan ja tapahtumapaikka Tuusniemellä Kaavintien ja Loukeisentien risteyksen lähettyvillä. Tapauksen tutkinta on kesken. 

Poliisi pysäytti 29.4.2024 yhden maissa yöllä henkilöauton tarkastusta varten Kuopiossa Saarijärvellä. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin lukemat, joiden perusteella  hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory