Poliisi tutkii Helsingin keskustassa tapahtunutta ampumistapausta

NordenBladet — Helsingin poliisin rikostutkintayksikkö on tutkinut Helsingin keskustassa 26.4. osoitteessa Antinkatu 1 noin kello 04 tapahtunutta ampumistapausta.Esitutkinnan mukaan tapahtumat olivat saaneet alkunsa ravintola Ihkussa, missä 54-vuotiaalle miehelle ja työpaikkaseurueen jäsenelle oli tullut suusanallista riitaa.

Helsingin poliisin rikostutkintayksikkö on tutkinut Helsingin keskustassa 26.4. osoitteessa Antinkatu 1 noin kello 04 tapahtunutta ampumistapausta.

Esitutkinnan mukaan tapahtumat olivat saaneet alkunsa ravintola Ihkussa, missä 54-vuotiaalle miehelle ja työpaikkaseurueen jäsenelle oli tullut suusanallista riitaa.

Arviolta vajaan puolen tunnin kuluttua eli klo 04 aikaan työpaikkaseurue ja 54-vuotias mies olivat tavanneet ravintolan ulkopuolella. Kuulustelukertomukset ravintolan ulkopuolisista tapahtumista ovat ristiriitaisia. Tapahtumasta on valvontakameratallenne.

Todennäköisesti ravintolassa tapahtuneeseen riitatilanteeseen oli liittynyt hyvin pieni töniminen, mutta asia oli sovittu ravintolassa. Ravintolan ulkopuolella 54-vuotias mies oli yllättäen ottanut esiin hänellä mukana olleen luvallisen pienikaliiberisen aseen. Aseenkäyttötilanteen aikana piippu oli osoittanut kohti paikalla olleita henkilöitä. Tämän jälkeen mies oli ampunut maahan yhden laukauksen, jonka jälkeen paikalla olleet henkilöt poistuivat.

Epäiltynä oleva 54-vuotias mies, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei voi esitutkintalain perusteella vahvistaa, on tällä hetkellä pidätettynä henkeen ja terveyteen kohdistuneesta rikoksesta. Rikosnimikkeet tulevat täsmentymään tutkinnan kuluessa. Henkilö tullaan vapauttamaan, kun tarvittavat esitutkintatoimenpiteet on saatu suoritettua.

Asiasta ei tällä hetkellä ole muuta tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory