Poliisi otti kiinni pankkiautomaatin kauhakuormaajan avulla anastaneet henkilöt

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni kolme täysi-ikäistä miestä, joita se epäilee Lohjalla aamuyöllä 26.4. tapahtuneesta törkeästä varkaudesta.Ensitietojen perusteella Pusulassa sijainnut pankkiautomaatti on irrotettu kauhakuormaajalla hieman ennen kello neljää aamulla. Epäillyt poistuivat paikalta pakettiautolla, johon oli kiinnitetty peräkärry.Poliisi tavoitti ja otti kiinni epäillyt Pusulassa sijaitsevalta metsätieltä. Paikalta löytyneestä peräkärrystä löytyi rikottu pankkiautomaatti.

Länsi-Uudenmaan poliisi on ottanut kiinni kolme täysi-ikäistä miestä, joita se epäilee Lohjalla aamuyöllä 26.4. tapahtuneesta törkeästä varkaudesta.

Ensitietojen perusteella Pusulassa sijainnut pankkiautomaatti on irrotettu kauhakuormaajalla hieman ennen kello neljää aamulla. Epäillyt poistuivat paikalta pakettiautolla, johon oli kiinnitetty peräkärry.

Poliisi tavoitti ja otti kiinni epäillyt Pusulassa sijaitsevalta metsätieltä. Paikalta löytyneestä peräkärrystä löytyi rikottu pankkiautomaatti.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory