Poliisi nouti Puolustusvoimille kuuluvaa materiaalia koululta Hämeenlinnassa

NordenBladet — Hämeenlinnassa Rengon koulun oppilas toi mukanaan kouluun Puolustusvoimille kuuluvan esineen. Teosta ei aiheutunut vaaraa kenellekään. Poliisi toimitti esineen takaisin Puolustusvoimille.Hämeen poliisi sai tänään noin kello 10.30 tehtävän Hämeenlinnaan Rengon koululle. Poliisin tehtävä oli tunnistaa ja noutaa koululta Puolustusvoimille kuuluvaa materiaalia.Puolustusvoimien käytössä olleen vaarattoman ampumatarvikkeen oli kouluun tuonut kyseisen koulun oppilas. Koulun henkilökunta oli ottanut esineen haltuunsa jo ennen poliisin saapumista paikalle. Esine ei missään vaiheessa aiheuttanut vaaraa kenellekään.Poliisi toimitti esineen takaisin Puolustusvoimille.Asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta, mutta poliisi selvittää, miten koulun oppilas oli saanut esineen haltuunsa.

Hämeenlinnassa Rengon koulun oppilas toi mukanaan kouluun Puolustusvoimille kuuluvan esineen. Teosta ei aiheutunut vaaraa kenellekään. Poliisi toimitti esineen takaisin Puolustusvoimille.

Hämeen poliisi sai tänään noin kello 10.30 tehtävän Hämeenlinnaan Rengon koululle. Poliisin tehtävä oli tunnistaa ja noutaa koululta Puolustusvoimille kuuluvaa materiaalia.

Puolustusvoimien käytössä olleen vaarattoman ampumatarvikkeen oli kouluun tuonut kyseisen koulun oppilas. Koulun henkilökunta oli ottanut esineen haltuunsa jo ennen poliisin saapumista paikalle. Esine ei missään vaiheessa aiheuttanut vaaraa kenellekään.

Poliisi toimitti esineen takaisin Puolustusvoimille.

Asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta, mutta poliisi selvittää, miten koulun oppilas oli saanut esineen haltuunsa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory