Autoja ojaan Vakka-Suomessa

NordenBladet — Viimeisen viikon kuluessa Vakka-Suomessa on tapahtunut ainakin kaksi ulosajoa, joissa päihtyneet autoilijat ovat päätyneet ojaan. Lisäksi Lounais-Suomen poliisille ilmoitettiin sunnuntaina onnettomuudesta, jossa mopoilija liukui kävelijää päin.Viime viikon torstaina poliisi sai iltapäivällä neljän aikaan ilmoituksen Uudenkaupungin Kalannissa Sirppujokeen ajaneesta autosta. Partion mentyä paikalle auton kuljettaja oli sillalla ja auto kuivassa joen uomassa.Kuljettajana ollut mies oli yksin liikkeellä, ja hän ei loukkaantunut ulosajossa. Mies puhalsi 2,9 promillea.Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeeseen Uuteenkaupunkiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Auto jäi jumiin, kuski lähti kävelemäänToinen ulosajo tapahtui maanantaina Uudessakaupungissa Vehmaantiellä. Auto suistui ajosuunnassaan vasemmalle, vastaantulevien kaistan yli loivasti ojaan ja siitä pihaliittymään. Tämän jälkeen kuljettaja peruutti auton osittain ojaan, minne se jäi kiinni.Poliisi tavoitti ennen yhtä yöllä auton kuljettajan kävelemästä kohti Kalantia. Kyseinen mieskuljettaja puhalsi alkometriin noin promillen lukemat.Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeeseen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Viimeisen viikon kuluessa Vakka-Suomessa kirjattiin kolmaskin epäilty rattijuopumus. Sunnuntaina vähän ennen neljää yöllä poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Rauhankadulla henkilöauton tarkastusta varten.Autoa kuljettanut mies puhalsi 1,7 promillea ja myöhemmin tarkkuusalkometriin 1,5 promillea.Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Mopoilija havaitsi jalankulkijan liian myöhäänSunnuntaina poliisi sai ilmoituksen Laitilassa kevyenliikenteen väylällä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa osallisina olivat mopoilija ja jalankulkija.Mopoilija ajoi Laitilan suunnasta alikulkutunnelin kautta kohti Kalantia, kun törmäsi samaan suuntaan kävelleeseen mieheen. Mopoilija havaitsi kävelijän liian myöhään ja väistöyritystä tehdessään kaatui, jolloin mopo liukui ja osui kävelijään.Jalankulkija loukkasi itsensä, mutta mopoilija säästyi kolhuilta. Mopoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.  

Viimeisen viikon kuluessa Vakka-Suomessa on tapahtunut ainakin kaksi ulosajoa, joissa päihtyneet autoilijat ovat päätyneet ojaan. Lisäksi Lounais-Suomen poliisille ilmoitettiin sunnuntaina onnettomuudesta, jossa mopoilija liukui kävelijää päin.

Viime viikon torstaina poliisi sai iltapäivällä neljän aikaan ilmoituksen Uudenkaupungin Kalannissa Sirppujokeen ajaneesta autosta. Partion mentyä paikalle auton kuljettaja oli sillalla ja auto kuivassa joen uomassa.

Kuljettajana ollut mies oli yksin liikkeellä, ja hän ei loukkaantunut ulosajossa. Mies puhalsi 2,9 promillea.

Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeeseen Uuteenkaupunkiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Auto jäi jumiin, kuski lähti kävelemään

Toinen ulosajo tapahtui maanantaina Uudessakaupungissa Vehmaantiellä. Auto suistui ajosuunnassaan vasemmalle, vastaantulevien kaistan yli loivasti ojaan ja siitä pihaliittymään. Tämän jälkeen kuljettaja peruutti auton osittain ojaan, minne se jäi kiinni.

Poliisi tavoitti ennen yhtä yöllä auton kuljettajan kävelemästä kohti Kalantia. Kyseinen mieskuljettaja puhalsi alkometriin noin promillen lukemat.

Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin verikokeeseen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Viimeisen viikon kuluessa Vakka-Suomessa kirjattiin kolmaskin epäilty rattijuopumus. Sunnuntaina vähän ennen neljää yöllä poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Rauhankadulla henkilöauton tarkastusta varten.

Autoa kuljettanut mies puhalsi 1,7 promillea ja myöhemmin tarkkuusalkometriin 1,5 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Mopoilija havaitsi jalankulkijan liian myöhään

Sunnuntaina poliisi sai ilmoituksen Laitilassa kevyenliikenteen väylällä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa osallisina olivat mopoilija ja jalankulkija.

Mopoilija ajoi Laitilan suunnasta alikulkutunnelin kautta kohti Kalantia, kun törmäsi samaan suuntaan kävelleeseen mieheen. Mopoilija havaitsi kävelijän liian myöhään ja väistöyritystä tehdessään kaatui, jolloin mopo liukui ja osui kävelijään.

Jalankulkija loukkasi itsensä, mutta mopoilija säästyi kolhuilta. Mopoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory