Useita liikenneonnettomuuksia Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Perjantaina aamuyöstä alkanut; ajoittain runsas, lumisade vaikeutti tieliikennettä Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella. Erilaisia onnettomuuksia ja liukkasta kelistä johtuneita tehtäviä oli n. 50 kpl.Onnettomuudet olivat peräänajoja, tieltä ulos ajautumisia, kylkikolareita ym. Raskas liikenne oli myös vaikeuksissa runsaan lumentulon johdosta lähinnä Varsinais-Suomen alueella. Raskaan liikenne oli pysähdyksissä aamupäivällä Turun sisääntuloväylillä pitkiä aikoja. Kaarinan ja Paraisten välillä olevalla Kirjalansalmen sillalla oli aamupäivällä liikenne kokonaan tai osittain poikki lähes tunnin ajan liikenne-esteen johdosta. Vakavia loukkaantumisia ei onnettomuuksissa poliisin tietoon tullut.Liikenteessä tulee noudattaa edelleen varovaisuutta illan ja yön aikana ilman kylmenemisen johdosta.

Perjantaina aamuyöstä alkanut; ajoittain runsas, lumisade vaikeutti tieliikennettä Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella. Erilaisia onnettomuuksia ja liukkasta kelistä johtuneita tehtäviä oli n. 50 kpl.

Onnettomuudet olivat peräänajoja, tieltä ulos ajautumisia, kylkikolareita ym. Raskas liikenne oli myös vaikeuksissa runsaan lumentulon johdosta lähinnä Varsinais-Suomen alueella. Raskaan liikenne oli pysähdyksissä aamupäivällä Turun sisääntuloväylillä pitkiä aikoja. Kaarinan ja Paraisten välillä olevalla Kirjalansalmen sillalla oli aamupäivällä liikenne kokonaan tai osittain poikki lähes tunnin ajan liikenne-esteen johdosta. 

Vakavia loukkaantumisia ei onnettomuuksissa poliisin tietoon tullut.

Liikenteessä tulee noudattaa edelleen varovaisuutta illan ja yön aikana ilman kylmenemisen johdosta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory