Järvenpään ravintola-ampumisen tutkinta etenee kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla

NordenBladet — Järvenpäässä Wärtsilänkadulla 20.4. iltakahdeksalta tapahtuneen ampumavälikohtauksen esitukinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tutkinnassa tehdään edelleen paljon kuulusteluita sekä teknistä tutkintaa.– Henkilötodistelulla tulee oletettavasti olemaan suuri merkitys tapahtumien kulun sekä koko tapauksen selvittämisessä. Kuulusteluita tehtiin osin jo viikonlopun aikana ja niiden tekeminen jatkuu edelleen. Meillä on tällä hetkellä hyvä käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohdista tiedottaminen tässä vaiheessa voisi vaarantaa esitutkinnan. Sen voin kuitenkin todeta, että poliisin tietojen mukaan lauantai-illan ampumavälikohtauksessa oli kyse toistensa entuudestaan tuntevien henkilöiden välienselvittelystä, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola.Ampumavälikohtauksessa loukkaantuneet kaksi henkilöä ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.– Olemme pyytäneet mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen ja niitä tulee meille edelleen. Kaikki tietoja emme kuitenkaan voi julkisuuteen kertoa esitukinnan turvaamiseksi. Tiedotamme tutkinnan edistymisestä lisää, kun se tukintaa vaarantamatta on mahdollista, kertoo Rentola.– Tapauksen silminnäkijöitä ja asiasta jotain tietäviä pyydämme edelleen lähettämään tietonsa poliisin vihjepostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Rentola kehottaa. 

Järvenpäässä Wärtsilänkadulla 20.4. iltakahdeksalta tapahtuneen ampumavälikohtauksen esitukinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tutkinnassa tehdään edelleen paljon kuulusteluita sekä teknistä tutkintaa.

– Henkilötodistelulla tulee oletettavasti olemaan suuri merkitys tapahtumien kulun sekä koko tapauksen selvittämisessä. Kuulusteluita tehtiin osin jo viikonlopun aikana ja niiden tekeminen jatkuu edelleen. Meillä on tällä hetkellä hyvä käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohdista tiedottaminen tässä vaiheessa voisi vaarantaa esitutkinnan. Sen voin kuitenkin todeta, että poliisin tietojen mukaan lauantai-illan ampumavälikohtauksessa oli kyse toistensa entuudestaan tuntevien henkilöiden välienselvittelystä, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola.

Ampumavälikohtauksessa loukkaantuneet kaksi henkilöä ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

– Olemme pyytäneet mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen ja niitä tulee meille edelleen. Kaikki tietoja emme kuitenkaan voi julkisuuteen kertoa esitukinnan turvaamiseksi. Tiedotamme tutkinnan edistymisestä lisää, kun se tukintaa vaarantamatta on mahdollista, kertoo Rentola.

– Tapauksen silminnäkijöitä ja asiasta jotain tietäviä pyydämme edelleen lähettämään tietonsa poliisin vihjepostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Rentola kehottaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory