Kontiolahdella Lieksantiellä tapahtui usean auton liikenneonnettomuus

NordenBladet — Onnettomuuden aiheutti mahdollisesti vaarallisia ohituksia suorittanut kuljettaja.Kontiolahdella Lieksantiellä Uilon kohdalla tapahtui tänään maanantaina 22.04 noin klo 09.00 aikaan liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka.Tapahtumat saivat alkunsa, kun Enosta Joensuuta kohti liikkuneessa autojonossa ajanut kuljettaja suoritti vaarallisia ohituksia ajautuen lopulta ulos tieltä. Muut jonossa liikkuneet kuljettajat joutuivat väistämään kyseistä ajoneuvoa ja menettivät väistöliikeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan törmäten toisiinsa.Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa, vanhempi farmarimallinen Nissan, ja se poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Nissan on vaurioitunut takaosastaan toisen ajoneuvon törmättyä siihen, ja siinä on mahdollisesti kesärenkaat.  Kuljettajana toimi hoikka, 30-40 vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet, ja lyhyt parransänki.Onnettomuudesta aiheutui liikenne-estettä, ja viranomaiset ohjasivat paikalla liikennettä onnettomuuspaikan ohi. Ensihoito tarkasti osalliset eikä onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumapaikan tienpinta oli jäinen.Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja mahdolliset havainnot paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

Onnettomuuden aiheutti mahdollisesti vaarallisia ohituksia suorittanut kuljettaja.

Kontiolahdella Lieksantiellä Uilon kohdalla tapahtui tänään maanantaina 22.04 noin klo 09.00 aikaan liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Enosta Joensuuta kohti liikkuneessa autojonossa ajanut kuljettaja suoritti vaarallisia ohituksia ajautuen lopulta ulos tieltä. Muut jonossa liikkuneet kuljettajat joutuivat väistämään kyseistä ajoneuvoa ja menettivät väistöliikeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan törmäten toisiinsa.

Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa, vanhempi farmarimallinen Nissan, ja se poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.

Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Nissan on vaurioitunut takaosastaan toisen ajoneuvon törmättyä siihen, ja siinä on mahdollisesti kesärenkaat.  Kuljettajana toimi hoikka, 30-40 vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet, ja lyhyt parransänki.

Onnettomuudesta aiheutui liikenne-estettä, ja viranomaiset ohjasivat paikalla liikennettä onnettomuuspaikan ohi. Ensihoito tarkasti osalliset eikä onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumapaikan tienpinta oli jäinen.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja mahdolliset havainnot paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory