Polttoaine- ja työkaluvarkaat jäivät kiinni Ylivieskassa

NordenBladet — Sunnuntai-iltana poliisi sai tehtävän Ylivieskassa sijaitsevalle soramontulle, jossa ilmoittaja oli nähnyt huppupäisiä henkilöitä lastaamassa työkoneista tavaraa omaan autoonsa.Poliisi ei tavoittanut ajoneuvoa eikä henkilöitä tapahtumapaikalta, mutta löysi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon ja henkilöt vähän matkan päästä tapahtumapaikasta. Henkilöiden epäiltiin syyllistyneen varkauteen ja heidän kuljettamaan ajoneuvoon suoritettiin paikanetsintä.

Sunnuntai-iltana poliisi sai tehtävän Ylivieskassa sijaitsevalle soramontulle, jossa ilmoittaja oli nähnyt huppupäisiä henkilöitä lastaamassa työkoneista tavaraa omaan autoonsa.

Poliisi ei tavoittanut ajoneuvoa eikä henkilöitä tapahtumapaikalta, mutta löysi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon ja henkilöt vähän matkan päästä tapahtumapaikasta. Henkilöiden epäiltiin syyllistyneen varkauteen ja heidän kuljettamaan ajoneuvoon suoritettiin paikanetsintä.

Paikanetsinnällä ajoneuvosta löytyi mm. anastetuksi epäiltyjä työkaluja sekä 25 litran polttoainesäiliö, joka oli täynnä polttoainetta. Ajoneuvosta tavatut henkilöt otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja heidän kuljettamansa ajoneuvo sisältöineen otettiin takavarikkoon. Rikostutkinta jatkaa asian selvittämistä.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory