Poliisilla on tehtävä Helsingissä Messukeskuksessa

NordenBladet — Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni tapaukseen liittyen. Tilanne ei aiheuta vaaraa ulkopuolisille.Kello 15.50: Tehtävällä olleet poliisipartiot ovat poistuneet Messukeskuksesta ja tilanne paikan päällä on ohi. Tilanne tapahtui Ruokamessujen puolella. Poliisi kiittää paikalla olleita järjestyksenvalvojia ripeästä toiminnasta. Poliisi suhtautuu aina aseella uhkailuun tai asehavaintoihin erittäin vakavasti. Kello 15.25: Paikan päällä on edelleen muutama poliisipartio. Kiinniotettua henkilöä epäillään tällä hetkellä laittomasta uhkauksesta. Rikosnimikkeet voivat muuttua tai täydentyä tutkinnan edetessä.Kello 15.15: Tilanne paikan päällä on tällä hetkellä rauhallinen. Alustavien tietojen mukaan yksi henkilö oli uhannut Messukeskuksen sisällä suusanallisesti aseella useampaa henkilöä. Epäillyn hallusta ei ole löytynyt ampuma-asetta tai muuta toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvaa esinettä. Poliisi sai ilmoituksen tehtävästä kello 14.46 ja epäilty otettiin kiinni 14.56.Kello 15.05: Poliisi sai sunnuntaina 21. huhtikuuta noin kello 14.45 ilmoituksen, jonka mukaan yksi henkilö oli häirinnyt sivullisia ja uhannut heitä Helsingissä Messukeskuksessa. Paikalla on useita poliisipartioita selvittämässä tilannetta. Tilanne on rauhallinen ja kohdehenkilö on poliisin hallussa.Uutista ei enää päivitetä.

Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni tapaukseen liittyen. Tilanne ei aiheuta vaaraa ulkopuolisille.

Kello 15.50: Tehtävällä olleet poliisipartiot ovat poistuneet Messukeskuksesta ja tilanne paikan päällä on ohi. Tilanne tapahtui Ruokamessujen puolella. Poliisi kiittää paikalla olleita järjestyksenvalvojia ripeästä toiminnasta. Poliisi suhtautuu aina aseella uhkailuun tai asehavaintoihin erittäin vakavasti. 

Kello 15.25: Paikan päällä on edelleen muutama poliisipartio. Kiinniotettua henkilöä epäillään tällä hetkellä laittomasta uhkauksesta. Rikosnimikkeet voivat muuttua tai täydentyä tutkinnan edetessä.

Kello 15.15: Tilanne paikan päällä on tällä hetkellä rauhallinen. Alustavien tietojen mukaan yksi henkilö oli uhannut Messukeskuksen sisällä suusanallisesti aseella useampaa henkilöä. Epäillyn hallusta ei ole löytynyt ampuma-asetta tai muuta toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvaa esinettä. Poliisi sai ilmoituksen tehtävästä kello 14.46 ja epäilty otettiin kiinni 14.56.

Kello 15.05: Poliisi sai sunnuntaina 21. huhtikuuta noin kello 14.45 ilmoituksen, jonka mukaan yksi henkilö oli häirinnyt sivullisia ja uhannut heitä Helsingissä Messukeskuksessa. Paikalla on useita poliisipartioita selvittämässä tilannetta. Tilanne on rauhallinen ja kohdehenkilö on poliisin hallussa.

Uutista ei enää päivitetä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory