Järvenpään ravintola-ampumisen tutkinta etenee

NordenBladet — Poliisi tiedotti lauantaina 20. huhtikuuta Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneesta ampumisesta, jossa loukkaantui kaksi henkilöä. Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa.Poliisi sai lauantai-iltana tehtävän Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli alustavien tietojen mukaan ammuttu useita laukauksia. Kaksi henkilöä loukkaantui tilanteessa. Kumpikin uhreista toimitettiin sairaalahoitoon.Poliisi on jatkanut Järvenpään ampumavälikohtauksen tutkintaa muun muassa teknisellä tutkinnalla ja silminnäkijöiden kuulemisella.Poliisilla on alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei voi vielä kertoa tapauksesta tarkemmin.– Saamme jatkuvasti uutta tietoa tapahtuneesta ja tutkinta etenee koko ajan. Usein esitutkinnan ollessa vasta alussa, poliisi ei voi avata kaikkia tietoja julkisuuteen esitutkinnan turvaamiseksi. Tämä johtuu siitä, että poliisi haluaa turvata mahdollisten silminnäkijöiden havainnot sekä asianomistajien ja epäiltyjen sanomiset tulevaisuudessa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Pirttilä.Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa.

Poliisi tiedotti lauantaina 20. huhtikuuta Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneesta ampumisesta, jossa loukkaantui kaksi henkilöä. Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa.

Poliisi sai lauantai-iltana tehtävän Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli alustavien tietojen mukaan ammuttu useita laukauksia. Kaksi henkilöä loukkaantui tilanteessa. Kumpikin uhreista toimitettiin sairaalahoitoon.

Poliisi on jatkanut Järvenpään ampumavälikohtauksen tutkintaa muun muassa teknisellä tutkinnalla ja silminnäkijöiden kuulemisella.

Poliisilla on alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei voi vielä kertoa tapauksesta tarkemmin.

– Saamme jatkuvasti uutta tietoa tapahtuneesta ja tutkinta etenee koko ajan. Usein esitutkinnan ollessa vasta alussa, poliisi ei voi avata kaikkia tietoja julkisuuteen esitutkinnan turvaamiseksi. Tämä johtuu siitä, että poliisi haluaa turvata mahdollisten silminnäkijöiden havainnot sekä asianomistajien ja epäiltyjen sanomiset tulevaisuudessa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Pirttilä.

Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory