Kahta ihmistä ammuttiin Järvenpäässä

NordenBladet — Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina 20. huhtikuuta kello 20.10.Poliisi sai lauantai-iltana hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa on ammuttu useita laukauksia. Tapahtumapaikalle lähti useita poliisipartioita selvittämään tilannetta.Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon.Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja teknistä tutkintaa paikan päällä. Esitutkinta on tapaukseen liittyen vasta alussa, mutta poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista. 

Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina 20. huhtikuuta kello 20.10.

Poliisi sai lauantai-iltana hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa on ammuttu useita laukauksia. Tapahtumapaikalle lähti useita poliisipartioita selvittämään tilannetta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja teknistä tutkintaa paikan päällä. Esitutkinta on tapaukseen liittyen vasta alussa, mutta poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory