Rattijuopot törmäilivät Lahdessa ja Heinolassa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä 241 kappaletta. Poliisin otti kiinni häiriökäyttäytymisen tai päihtymyksen vuoksi 7 henkilöä. Liukkauden ja lumisateen myötä illan ja yön aikana Hämeen alueella oli 11 kappaletta tieltä suistumisia ja pieniä peltikolareita, ei vakavampia loukkaantumisia.Lahdessa perjantaina klo 12.50 aikaan partio pysäytti Villähteentiellä mopon, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hänellä oli aikaisempia kulkuneuvon kuljettamisia vuoden sisällä 5 kpl.

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä 241 kappaletta. Poliisin otti kiinni häiriökäyttäytymisen tai päihtymyksen vuoksi 7 henkilöä. Liukkauden ja lumisateen myötä illan ja yön aikana Hämeen alueella oli 11 kappaletta tieltä suistumisia ja pieniä peltikolareita, ei vakavampia loukkaantumisia.

Lahdessa perjantaina klo 12.50 aikaan partio pysäytti Villähteentiellä mopon, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hänellä oli aikaisempia kulkuneuvon kuljettamisia vuoden sisällä 5 kpl.

Lahdessa perjantaina klo 21.48 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Uudenmaankadun ja Pohjoisen Liipolankadun risteykseen, jossa päihtynyt naiskuljettaja oli törmännyt henkilautolla liikennevaloihin pysähtyneen auton perään ja poistunut paikalta. Partio tavoitti noin 60 -vuotiaan naisen kuljettaman auton, nainen puhalsi alkometriin lukeman 0.60 mg/l. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Heinolassa perjantaina klo 13.49 aikaan Keskuskadulla henkilöauto törmäsi puuhun ja linja-autopysäkkiin. Kuljettajaksi osoittautui noin 40-vuotias mies ja matkustajana oli noin 35-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin lukeman 0.98 mg/l. Kuljettaja ei loukkaantunut, mutta matkustajan oikeassa kädessä ollut haava vaati sairaalassa käynnin. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantaina klo 12.15 poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän epäillystä rattijuoposta Humppilassa. Partio tavoitti ilmoituksen pakettiauton Järvensuontiellä ja pysäytti sen. Pakettiautoa kuljettanut noin 60-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 1.00 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory