Poliisi ja Vapepa etsivät yhä Oulussa kadonnutta 86-vuotiasta naista

NordenBladet — Pyydämme Myllyojan ja Myllyojan lähialueen asukkaita tarkastamaan pihansa ja erityisesti pihoilla avoinna olevat ulkorakennukset. Kiitämme ilmoittajia tähän mennessä saamistamme tiedoista ja pyydämme edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112.Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) etsivät yhä Oulun Myllyojalta kadonnutta 86-vuotiasta naista. Naisen katoaminen havaittiin perjantaina aamulla noin kello 04.00.Etsittävä nainen on noin 155 senttimetriä pitkä ja hoikka. Nainen liikkuu tiettävästi kävellen ja hänen liikkumisensa on normaalia. Hänen yllään olevasta vaatetuksesta ei ole tarkempaa tietoa.Kiitämme tähän mennessä saamistamme tiedoista ja pyydämme edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112 ja vanhemmat havainnot poliisin vihjepuhelimeen 0295416194.   

Pyydämme Myllyojan ja Myllyojan lähialueen asukkaita tarkastamaan pihansa ja erityisesti pihoilla avoinna olevat ulkorakennukset. Kiitämme ilmoittajia tähän mennessä saamistamme tiedoista ja pyydämme edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) etsivät yhä Oulun Myllyojalta kadonnutta 86-vuotiasta naista. Naisen katoaminen havaittiin perjantaina aamulla noin kello 04.00.

Etsittävä nainen on noin 155 senttimetriä pitkä ja hoikka. Nainen liikkuu tiettävästi kävellen ja hänen liikkumisensa on normaalia. Hänen yllään olevasta vaatetuksesta ei ole tarkempaa tietoa.

Kiitämme tähän mennessä saamistamme tiedoista ja pyydämme edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112 ja vanhemmat havainnot poliisin vihjepuhelimeen 0295416194.

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory