Autoilija pakeni onnettomuuspaikalta Raumalla – poliisi pyytää ilmoittautumaan

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää Raumalla torstaina tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa loukkaantui polkupyöräilijä. Onnettomuuden toisena osapuolena ollut autoilija poistui paikalta.Raumalla tapahtui torstaina noin kello 9.35 aikaan henkilöauton ja polkupyörän yhteentörmäys Sorkantien ja Leikarinkaarteen risteyksessä.Törmäyksen jälkeen autoilija poistui pysähtymättä tapahtumapaikalle. Polkupyöräilijän mukaan paikalta poistunut auto oli valkoinen ja uudehko, mahdollisesti katumaasturityyppinen auto, jonka kyydissä oli useita henkilöitä.Polkupyöräilijä ei loukkaantunut vakavasti tilanteessa.Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää kyseisen auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille.Myös muut asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655. 

Lounais-Suomen poliisi selvittää Raumalla torstaina tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa loukkaantui polkupyöräilijä. Onnettomuuden toisena osapuolena ollut autoilija poistui paikalta.

Raumalla tapahtui torstaina noin kello 9.35 aikaan henkilöauton ja polkupyörän yhteentörmäys Sorkantien ja Leikarinkaarteen risteyksessä.

Törmäyksen jälkeen autoilija poistui pysähtymättä tapahtumapaikalle. Polkupyöräilijän mukaan paikalta poistunut auto oli valkoinen ja uudehko, mahdollisesti katumaasturityyppinen auto, jonka kyydissä oli useita henkilöitä.

Polkupyöräilijä ei loukkaantunut vakavasti tilanteessa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää kyseisen auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille.

Myös muut asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory