Nainen yritti erehdyttää poliisia väärällä henkilöllisyydellä liikennepysäytyksen yhteydessä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana reilu 200 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi yhdeksän henkilöä. Kanta-Hämeessä pysäytetyn pakettiauton kyydistä löytyi anastettu polkupyörä ja toisen pysäytyksen yhteydessä nainen kertoi väärät henkilötiedot poliisille.KANTA-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana reilu 200 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi yhdeksän henkilöä. Kanta-Hämeessä pysäytetyn pakettiauton kyydistä löytyi anastettu polkupyörä ja toisen pysäytyksen yhteydessä nainen kertoi väärät henkilötiedot poliisille.

KANTA-HÄME

Kello 12.00 aikaan partio pysäytti Hämeenlinnassa VT3:lla pakettiauton liikennetarkastusta varten. Auton kuljettajalla olivat asiat kunnossa, mutta pakettiauton tavaratilassa oli polkupyörä, joka oli ilmoitettu anastetuksi 2021. Auton apukuski kertoi ostaneensa polkupyörän muutama päivä aikaisemmin. Pyörä otettiin poliisin haltuun ja 36-vuotiasta miestä epäillään kätkemisrikoksesta.

Kello 20.30 aikaan partio pysäytti Hämeenlinnassa Turun Valtatiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut nainen esitti partiolle väärän ajokortin, mutta partio tunnisti kuljettajan 27-vuotiaaksi naiseksi, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Nainen kiinniotettiin ja kuljetettiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni rattijuopumuksista kaksi kertaa ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 11 kertaa.

Kello 20.30 aikaan jäi Riihimäellä Voimalankadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 23-vuotias nainen. Nainen oli mennyt maksamaan tuotteita itsepalvelukassalle ja jättänyt tuotteita maksamatta reilu 4 euron arvosta. Naisen hallusta löytyi myös lähes 70 kpl huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin naisella ei ollut esittää reseptiä. Nainen on jäänyt erilaisista omaisuusrikoksisista kiinni viimeisen vuoden aikana 17 kertaa.

PÄIJÄT-HÄME

Ei tilannekeskuksesta tiedotettavia asioita

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory