Yliajo maaliskuussa Nurmijärvellä – kolme henkilöä vangittu

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavana 31.3.2024. Nurmijärvellä tapahtunut yliajo, jossa taksiautoilija ryöstettiin ensin väkivaltaa käyttämällä. Teon jälkeen nainen joutui taksiautolla paikalta paenneen henkilön yliajamaksi. Nainen menehtyi seuraavan päivänä yliajossa saamiinsa vammoihin.- Poliisin partio sai 31.3. varhain sunnuntaiaamuna tehtävän Nurmijärvelle, Kuonomäentielle, missä ilmoituksen mukaan henkilö oli joutunut taksiauton yliajamaksi. Tapahtumapaikalla selvisi, että kyseinen taksi oli hetkeä aiemmin anastettu taksinkuljettajalta väkivaltaa käyttämällä, kertoo rikoskomisario Sanna Rentola. Esitutkinnassa on selvinnyt, että taksin kyydissä ollut seurue oli alkanut pahoinpitelemään taksinkuljettajaa matkan päätteeksi. Taksinkuljettaja oli päässyt poistumaan autosta ulos, jonka jälkeen seurueeseen kuulunut nainen ja kaksi miestä olivat ottaneet taksiauton haltuunsa. Myös yksi kyydissä olleista naisista oli poistunut taksin kyydistä.- Taksilla ajamaan lähtenyt mies ajoi tapahtumapaikalta hetken matkaa poispäin, mutta kääntyikin sitten takaisin kohti tien reunaan jäänyttä taksinkuljettajaa ja taksista poistunutta naista. Kuljettaja törmäsi kovaa tilannenopeutta käyttäen taksista poistuneeseen naiseen. Nainen sai törmäyksen seurauksena vakavia vammoja. Hän menehtyi seuraavana päivänä sairaalassa törmäyksessä saamiinsa vammoihin, Rentola jatkaa.Itä-Uudenmaan poliisi on ottanut tapaukseen liittyen kiinni kolme henkilöä, jotka kaikki olivat törmäyshetkellä anastetussa taksissa. Heidät kaikki on huhtikuun aikana vangittu todennäköisin syin epäiltynä kyseisiin tekoihin.- Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä ryöstö, tappo sekä tapon yritys, summaa Rentola.

Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavana 31.3.2024. Nurmijärvellä tapahtunut yliajo, jossa taksiautoilija ryöstettiin ensin väkivaltaa käyttämällä. Teon jälkeen nainen joutui taksiautolla paikalta paenneen henkilön yliajamaksi. Nainen menehtyi seuraavan päivänä yliajossa saamiinsa vammoihin.

– Poliisin partio sai 31.3. varhain sunnuntaiaamuna tehtävän Nurmijärvelle, Kuonomäentielle, missä ilmoituksen mukaan henkilö oli joutunut taksiauton yliajamaksi. Tapahtumapaikalla selvisi, että kyseinen taksi oli hetkeä aiemmin anastettu taksinkuljettajalta väkivaltaa käyttämällä, kertoo rikoskomisario Sanna Rentola. 

Esitutkinnassa on selvinnyt, että taksin kyydissä ollut seurue oli alkanut pahoinpitelemään taksinkuljettajaa matkan päätteeksi. Taksinkuljettaja oli päässyt poistumaan autosta ulos, jonka jälkeen seurueeseen kuulunut nainen ja kaksi miestä olivat ottaneet taksiauton haltuunsa. Myös yksi kyydissä olleista naisista oli poistunut taksin kyydistä.

– Taksilla ajamaan lähtenyt mies ajoi tapahtumapaikalta hetken matkaa poispäin, mutta kääntyikin sitten takaisin kohti tien reunaan jäänyttä taksinkuljettajaa ja taksista poistunutta naista. Kuljettaja törmäsi kovaa tilannenopeutta käyttäen taksista poistuneeseen naiseen. Nainen sai törmäyksen seurauksena vakavia vammoja. Hän menehtyi seuraavana päivänä sairaalassa törmäyksessä saamiinsa vammoihin, Rentola jatkaa.

Itä-Uudenmaan poliisi on ottanut tapaukseen liittyen kiinni kolme henkilöä, jotka kaikki olivat törmäyshetkellä anastetussa taksissa. Heidät kaikki on huhtikuun aikana vangittu todennäköisin syin epäiltynä kyseisiin tekoihin.

– Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä ryöstö, tappo sekä tapon yritys, summaa Rentola.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory