Poliisilla harjoitus kauppakeskus Matkuksessa

NordenBladet — Poliisi järjestää tiistai-illan 16.4. ja yön aikana yhteistoimintaharjoituksen kauppakeskus Matkuksessa. Harjoituksen aikana paikalla on useita poliisipartioita sekä ensihoidon yksiköitä ja kauppakeskuksen henkilökuntaa.Harjoitus tapahtuu kauppakeskuksen sulkemisen jälkeen, joten sillä ei ole vaikutusta kauppakeskuksessa asioiviin. – Poliisin tavoitteena on harjoitella paitsi omia toimenpiteitään, myös yhteistyötä muiden viranomaisten ja myös kauppakeskuksen turvallisuustoimijoiden kanssa, kertoo ylikomisario Tomi Karhu.Vastaavia harjoituksia järjestetään poliisilaitoksen alueella säännöllisesti. – Tätä harjoitusta on suunniteltu jo useiden kuukausien ajan ja on hienoa lopulta päästä toteuttamaan tämä. Nämä harjoitukset ovat hyviä tilaisuuksia päästä testaamaan esimerkiksi johtamistamme ja toimintaamme todellisissa olosuhteissa, Karhu toteaa.Harjoitustoiminta Matkuksen alueella päättyy arviolta vuorokauden vaihduttua. 

Poliisi järjestää tiistai-illan 16.4. ja yön aikana yhteistoimintaharjoituksen kauppakeskus Matkuksessa. Harjoituksen aikana paikalla on useita poliisipartioita sekä ensihoidon yksiköitä ja kauppakeskuksen henkilökuntaa.

Harjoitus tapahtuu kauppakeskuksen sulkemisen jälkeen, joten sillä ei ole vaikutusta kauppakeskuksessa asioiviin. 

– Poliisin tavoitteena on harjoitella paitsi omia toimenpiteitään, myös yhteistyötä muiden viranomaisten ja myös kauppakeskuksen turvallisuustoimijoiden kanssa, kertoo ylikomisario Tomi Karhu.

Vastaavia harjoituksia järjestetään poliisilaitoksen alueella säännöllisesti. 
– Tätä harjoitusta on suunniteltu jo useiden kuukausien ajan ja on hienoa lopulta päästä toteuttamaan tämä. Nämä harjoitukset ovat hyviä tilaisuuksia päästä testaamaan esimerkiksi johtamistamme ja toimintaamme todellisissa olosuhteissa, Karhu toteaa.

Harjoitustoiminta Matkuksen alueella päättyy arviolta vuorokauden vaihduttua.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory