Poliisi joutui käyttämään asetta Juupajoella – Tieosuus edelleen suljettu

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli tehtävä Juupajoella yksityisasunnossa tapahtuneen henkeen ja terveyteen liittyvän epäillyn rikoksen seurauksena. Poliisi etsi kateissa olevaa rikoksesta epäiltyä henkilöä. Kohdehenkilö pakeni poliisia ja hän jäi kiinni Juupajoen Niemelänperän kohdalla tiellä 66. Poliisi käytti piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseen. Pysäyttämisen jälkeen kohdehenkilö ampui poliisia kohti. Myös poliisi joutui käyttämään tilanteessa asetta. Tehtävä ei aiheuta enää vaaraa.Tie 66 on toistaiseksi suljettu Ruovedeltä Siikakankaantien ja Penttilänperäntien risteyksestä Juupajoelle Kallenautiontien ja Asemantien risteykseen. Tie voi pysyä suljettuna vielä tunteja. Poliisi on edelleen paikalla. Tiedotusvastuu tutkinnasta on Keskusrikospoliisilla. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa tiesulkuun liittyen.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli tehtävä Juupajoella yksityisasunnossa tapahtuneen henkeen ja terveyteen liittyvän epäillyn rikoksen seurauksena. Poliisi etsi kateissa olevaa rikoksesta epäiltyä henkilöä. Kohdehenkilö pakeni poliisia ja hän jäi kiinni Juupajoen Niemelänperän kohdalla tiellä 66. Poliisi käytti piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseen. Pysäyttämisen jälkeen kohdehenkilö ampui poliisia kohti. Myös poliisi joutui käyttämään tilanteessa asetta. Tehtävä ei aiheuta enää vaaraa.

Tie 66 on toistaiseksi suljettu Ruovedeltä Siikakankaantien ja Penttilänperäntien risteyksestä Juupajoelle Kallenautiontien ja Asemantien risteykseen. Tie voi pysyä suljettuna vielä tunteja. Poliisi on edelleen paikalla. 

Tiedotusvastuu tutkinnasta on Keskusrikospoliisilla. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa tiesulkuun liittyen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory