Pieksämäeltä anastettiin isoja kaapelikeloja ja Leppävirralla poliisi mittasi kovan ylinopeuden

NordenBladet — Pieksämäelä anastettiin viikonlopun aikana kaksi isoa kaapelikelaa ja mies ajoi kovalla ylinopeudella poliisin tutkaan.Pieksämäeltä Vanajantien varrella olevalta voimalinjatyömaalta anastettiin 12.4.-15.4.2024 välisenä aikana kaksi isoa kaapelikelaa. Yksi kaapelikela on painoltaan 4500 kg ja halkaisijaltaan 2,20 metriä, joten näiden kaapelikelojen anastamiseen ja siirtämiseen on tarvittu isompi ajoneuvo.

Pieksämäelä anastettiin viikonlopun aikana kaksi isoa kaapelikelaa ja mies ajoi kovalla ylinopeudella poliisin tutkaan.

Pieksämäeltä Vanajantien varrella olevalta voimalinjatyömaalta anastettiin 12.4.-15.4.2024 välisenä aikana kaksi isoa kaapelikelaa. Yksi kaapelikela on painoltaan 4500 kg ja halkaisijaltaan 2,20 metriä, joten näiden kaapelikelojen anastamiseen ja siirtämiseen on tarvittu isompi ajoneuvo.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa/tietonsa poliisin vihjenumeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

 

Poliisipartio mittasi tutkalla maanantaina 15.4.2024 kello 21.27 aikaan Leppävirralla Heinävedentiellä henkilöautolle 110km/h nopeuden, nopeusrajoituksen ollessa 60km/h.

Henkilöautoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory