Poliisi kaipaa vihjeitä tuhopoltoista Utsjoella – epäilty avannut motiivejaan kirjeellä

NordenBladet — Keskusrikospoliisi jatkaa kevättalvella 2017 Metsähallituksen kiinteistöissä tapahtuneiden tahallisten tulipalojen tutkintaa.Maaliskuussa 2017 Utsjoen keskustassa poltettiin Metsähallituksen Luontotupa. Hieman myöhemmin Utsjoen kirkonkylän etelälaidalla paloi yksi rakennus Metsähallituksen varastoalueella. Molemmat rakennukset paloivat korjauskelvottomaan kuntoon. Rakennusten tuhoutuminen aiheutti huomattavat taloudelliset vahingot Metsähallitukselle.Keskusrikospoliisi käy uudelleen läpi kertyneen materiaalin ja selvittää tapahtumien kulkua palopäivinä.Ennen tulipalojen sytyttämistä epäilty oli toimittanut kirjeen paikallislehden toimitukseen. Kirjeessä tekijä avasi toimintansa motiiveja, mutta poliisi ei voi tutkinnallisista syistä kertoa yksityiskohtaisempia tietoja kirjeen sisällöstä.Keskusrikospoliisi toivoo asiasta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä ja kertomaan tietonsa poliisille. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen caseroi.krp@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0417472707.

Keskusrikospoliisi jatkaa kevättalvella 2017 Metsähallituksen kiinteistöissä tapahtuneiden tahallisten tulipalojen tutkintaa.

Maaliskuussa 2017 Utsjoen keskustassa poltettiin Metsähallituksen Luontotupa. Hieman myöhemmin Utsjoen kirkonkylän etelälaidalla paloi yksi rakennus Metsähallituksen varastoalueella. Molemmat rakennukset paloivat korjauskelvottomaan kuntoon. Rakennusten tuhoutuminen aiheutti huomattavat taloudelliset vahingot Metsähallitukselle.

Keskusrikospoliisi käy uudelleen läpi kertyneen materiaalin ja selvittää tapahtumien kulkua palopäivinä.

Ennen tulipalojen sytyttämistä epäilty oli toimittanut kirjeen paikallislehden toimitukseen. Kirjeessä tekijä avasi toimintansa motiiveja, mutta poliisi ei voi tutkinnallisista syistä kertoa yksityiskohtaisempia tietoja kirjeen sisällöstä.

Keskusrikospoliisi toivoo asiasta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä ja kertomaan tietonsa poliisille. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen caseroi.krp@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0417472707.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory