Vilkas viikonlopun alku Lapin poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Keväinen sää on saanut juhlijoihin vipinää. Osalla juhlinta lähti lapasesta.Varkaus Torniossa

Keväinen sää on saanut juhlijoihin vipinää. Osalla juhlinta lähti lapasesta.

Varkaus Torniossa

Todennäköisesti torstai-iltana on Torniossa tunkeuduttu Röyttäntiellä olevaan taukokoppiin ja sieltä on anastettu mm. elekroniikkaa. Poliisille oli tullut torstai-iltana ilmoitus kahdesta auringonlaskun ratsastajasta, jotka vaikuttivat olevan anastushommissa em. taukokopin läheisyydessä. Poliisin havaitessaan tekijät karauttivat karkuun sähköpotkulaudoilla ja lopulta livahtivat Ruotsin puolelle. Tekijät vaikuttivat kuitenkin hyvin tutuilta, joten asiaan palataan vielä.

Mies uhkaili myyjää Kemissä

Perjantaina puolen päivän aikaan oli vahvasti päihtynyt mies halunnut ostaa alkoholia kaupasta. Mies oli ollut silminnähden humalassa ja hänelle ei myyty alkoholia, mikä oli aiheuttanut vahvan negatiivisen reaktion miehessä. Ei ole tiedossa, ajatteliko mies olevansa saluunassa, koska seuraavaksi hän ilmoitti, että hänellä on pistooli. Sen enempää luodikkoaan esittelemättä mies lähti liikkeestä pois.

Sheriffit eivät lähietsinnöillä vielä miestä tavoittaneet, mutta asian selvittäminen jatkuu pidemmän kaavan kautta.

Levillä useita väsähtäneitä juhlijoita

Poliisille tuli useita ilmoituksia ylenmäärin juopuneista laskettelijoista ja muistakin juhlijoista Levin alueella. Osa pääsi omin voimin omiin majoituksiinsa, mutta poliisi joutui kuljettamaan useammankin väsyneen vierailijan poliisin pahnoille selvittämään päätään.

Pahoinpitely Rovaniemellä

Lauantaina aamuyöllä pariskunnan riitely johti tilanteeseen, että sivullinen joutui raivostuneen miehen pahoinpitelyn kohteeksi. Konstaapelit tavoittivat tekijän ja toimittivat hänet pahnoille odottelemaan lisäselvittelyä rikospoliisin kanssa.

Rattijuopumus Kemissä

Tuon – poliisin entuudestaan tunteman – naisen kohtaloksi taikoi itsensä poliisipartio, joka pysäytti henkilöauton Mäntylänkadulla lauantaina aamuyöstä. Partio päätti tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Alkometri ei puhallutuksessa värähtänyt, mutta huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Naiselle kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli jo 12. kerta vuoden aikana.

Toinenkin rattijuopumus Kemissä

Poliisipartio pysäytti nuoren naisen kuljettaman henkilöauton Meripuistokadulla Kemissä varhain lauantaina aamuyöllä. Naisen ajokunto tarkastettiin ja hän puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän rajan. Naisella oli useampi henkilö autonsa kyydissä. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kähinää juhlissa Rovaniemellä

Polttarit lähtivät menemään pieleen, kun juhliin oli päätynyt väkeä, jota sinne ei alun perin kuulunut. Yksi vieraista oli käyttänyt väärää huonetta käymälänään, ja tästä oli aiheutunut yleisempi paini ja käsirysy. Jossain vaiheessa joku oli esitellyt puukkoakin. Puukkosankari heitettiin pihalle, josta poliisi kävi hakemassa hänet pois. Lopuilla juhlijoilla jäi kuitenkin henget päälle ja yleinen levottomuus ja kähinöinti jatkui. Lopulta poliisi tyhjensi juhlatilan juhlakansasta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory