Viime kesänä tapahtuneen törkeän maksuvälinepetoksen esitutkinta on valmistunut

NordenBladet — Keskisuomalainen nainen otti viime kesänä laittomasti haltuunsa iisalmelaisen iäkkään naisen pankkikortin ja aiheutti kymmenien tuhansien vahingot.Itä-Suomen poliisi pyysi viime vuoden elokuussa vihjeitä naisesta, jonka epäiltiin käyttäneen luvatta iäkkään asianomistajan pankkikorttia useilla eri paikkakunnilla. Kortilla oli muun muassa nostettu käteistä rahaa ja hankittu huomattava määrä huonekaluja ja elektroniikkaa Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta. Epäilty sai rikoshyötyä kaikkiaan lähes 60 000 eurolla.Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt rikoksesta epäillyn henkilöllisyyden, epäillyn rikoksen, rikoksella aiheutetun vahingon ja siitä saadun hyödyn. Esitutkinnan aikana poliisi on takavarikoinut huomattavan määrän rikoshyötyä, kuten erilaisia kodin kalusteita.Poliisi tutki tapausta törkeänä maksuvälinepetoksena, esitutkina on valmistunut ja asia on siirretty syyteharkintaan. 

Keskisuomalainen nainen otti viime kesänä laittomasti haltuunsa iisalmelaisen iäkkään naisen pankkikortin ja aiheutti kymmenien tuhansien vahingot.

Itä-Suomen poliisi pyysi viime vuoden elokuussa vihjeitä naisesta, jonka epäiltiin käyttäneen luvatta iäkkään asianomistajan pankkikorttia useilla eri paikkakunnilla. Kortilla oli muun muassa nostettu käteistä rahaa ja hankittu huomattava määrä huonekaluja ja elektroniikkaa Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta. Epäilty sai rikoshyötyä kaikkiaan lähes 60 000 eurolla.

Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt rikoksesta epäillyn henkilöllisyyden, epäillyn rikoksen, rikoksella aiheutetun vahingon ja siitä saadun hyödyn. Esitutkinnan aikana poliisi on takavarikoinut huomattavan määrän rikoshyötyä, kuten erilaisia kodin kalusteita.

Poliisi tutki tapausta törkeänä maksuvälinepetoksena, esitutkina on valmistunut ja asia on siirretty syyteharkintaan.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory