Hämeenlinnassa murtauduttu kauppaliikkeeseen, poliisi pyytää havaintoja

NordenBladet — Hämeen poliisi kaipaa havaintoja Hämeenlinnassa kauppaliikkeeseen tehdystä murrosta. Teko tapahtui torstain vastaisena yönä Sammon alueella.Hämeenlinnassa Sammon alueella sijaitsevan kaupan henkilökunta huomasi torstaiaamuna työvuoroa aloittaessaan, että kaupan tiloihin oli murtauduttu rakennuksen kattorakenteita leikkaamalla. Murto on tapahtunut ilmeisesti torstaina 11.4.2024 kello 1.00 jälkeen.Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko myymälästä tai kaupan muista tiloista anastettu mitään.Poliisi kaipaa havaintoja Sammon alueelta torstain vastaiselta yöltä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 437 746. 

Hämeen poliisi kaipaa havaintoja Hämeenlinnassa kauppaliikkeeseen tehdystä murrosta. Teko tapahtui torstain vastaisena yönä Sammon alueella.

Hämeenlinnassa Sammon alueella sijaitsevan kaupan henkilökunta huomasi torstaiaamuna työvuoroa aloittaessaan, että kaupan tiloihin oli murtauduttu rakennuksen kattorakenteita leikkaamalla. Murto on tapahtunut ilmeisesti torstaina 11.4.2024 kello 1.00 jälkeen.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko myymälästä tai kaupan muista tiloista anastettu mitään.

Poliisi kaipaa havaintoja Sammon alueelta torstain vastaiselta yöltä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 437 746.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory