HJK:n kannattajien marssi aiheuttaa hetkellistä liikennehaittaa Töölössä

NordenBladet — HJK:n ja FC Lahden väliseen jalkapallopeliin liittyvä HJK:n kannattajien marssi liikkuu Mannerheimintien kautta Bolt-areenalleUutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi. Kello 17.43: Poliisi otti tarkastukseen otteluun matkalla olleita kannattajia. Tarkastuksessa löytyi välineitä, joiden perusteella on syytä epäillä, että heillä on ollut aikomuksena osallistua tappeluun. Osa henkilöistä tullaan ottamaan ottelun ajaksi kiinni rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi.Kello 17.20 Kulkue on perillä Bolt-areenallaKello 17.10: Kulkue on liikkeellä Mannerheimintiellä.

HJK:n ja FC Lahden väliseen jalkapallopeliin liittyvä HJK:n kannattajien marssi liikkuu Mannerheimintien kautta Bolt-areenalle

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa poliisi.fi. 

Kello 17.43: Poliisi otti tarkastukseen otteluun matkalla olleita kannattajia. Tarkastuksessa löytyi välineitä, joiden perusteella on syytä epäillä, että heillä on ollut aikomuksena osallistua tappeluun. Osa henkilöistä tullaan ottamaan ottelun ajaksi kiinni rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi.

Kello 17.20 Kulkue on perillä Bolt-areenalla

Kello 17.10: Kulkue on liikkeellä Mannerheimintiellä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory