Eurajoella käynnissä kadonneen etsintä

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi etsii Eurajoen Turajärven ympäristössä kadonneeksi ilmoitettua 77- vuotiasta naista.Klo14:20 Etsinnät ovat käynnissä Eurajoen Kotirannan alueella. Etsintöihin osallistuu poliisin lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu VAPEPA sekä Rajavartiolaitos.Kadonnut on 77- vuotias Seija, josta viimeinen havainto on Eurajoen Lehtirannantieltä aamuyhdeksältä. Henkilö on todennäköisesti pukeutunut vaaleanpunaiseen talvitakkiin. Hän ei välttämättä pärjää yksinään tai löydä kotiinsa, mutta voi liikkua jalkaisin pitkiäkin matkoja.Etsittävästä julkaistaan kuva omaisten luvalla. Havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112.Uutinen päivittyy.

Lounais-Suomen poliisi etsii Eurajoen Turajärven ympäristössä kadonneeksi ilmoitettua 77- vuotiasta naista.

Klo14:20 Etsinnät ovat käynnissä Eurajoen Kotirannan alueella. Etsintöihin osallistuu poliisin lisäksi vapaaehtoinen pelastuspalvelu VAPEPA sekä Rajavartiolaitos.

Kadonnut on 77- vuotias Seija, josta viimeinen havainto on Eurajoen Lehtirannantieltä aamuyhdeksältä. Henkilö on todennäköisesti pukeutunut vaaleanpunaiseen talvitakkiin. Hän ei välttämättä pärjää yksinään tai löydä kotiinsa, mutta voi liikkua jalkaisin pitkiäkin matkoja.

Etsittävästä julkaistaan kuva omaisten luvalla. Havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112.

Uutinen päivittyy.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory