Poliisi tutkii törkeää henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua Hämeessä

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksella on tutkittavana tapahtumakokonaisuus, jossa päijäthämäläisen naisen epäillään valmistelleen henkeen ja terveyteen liittyvää rikosta.Poliisi on edistynyt tutkinnassa ja rikoksen valmistelusta epäilty nainen on vangittu. Hän on kohdistanut uhkaa tuntemaansa Uudellamaalla asuvaan mieheen. Tutkittavana olevassa kokonaisuudessa on tapahtumia lokakuun 2023 ja maaliskuun 2024 välillä. Nainen on muun muassa muokannut omistamaansa haulikkoa katkaisemalla aseen piipun. Poliisi on takavarikoinut aseen. Rikoskokonaisuuden tutkinta on edelleen kesken, joten tässä vaiheessa asiasta ei tiedoteta enempää.  

Hämeen poliisilaitoksella on tutkittavana tapahtumakokonaisuus, jossa päijäthämäläisen naisen epäillään valmistelleen henkeen ja terveyteen liittyvää rikosta.

Poliisi on edistynyt tutkinnassa ja rikoksen valmistelusta epäilty nainen on vangittu. Hän on kohdistanut uhkaa tuntemaansa Uudellamaalla asuvaan mieheen. 

Tutkittavana olevassa kokonaisuudessa on tapahtumia lokakuun 2023 ja maaliskuun 2024 välillä. Nainen on muun muassa muokannut omistamaansa haulikkoa katkaisemalla aseen piipun. Poliisi on takavarikoinut aseen. 

Rikoskokonaisuuden tutkinta on edelleen kesken, joten tässä vaiheessa asiasta ei tiedoteta enempää. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory