Poliisi pyytää edelleen apua kuolemansyyn selvittämisessä Heinolassa

NordenBladet — Hämeen poliisi selvittää Heinolan Tommolassa helmi-maaliskuun vaihteessa yksityisasuntoon menehtyneen henkilön kuolemaa kuolemansyyn tutkintana.Tutkinnassa on ilmennyt, että menehtyneen 72-vuotiaan naisen asunnolle Heinolan Rullantielle olisi tullut mies perjantaina 1.3.2024 kello 19.30-20 välisenä aikana. Miehen henkilöllisyys ei toistaiseksi ole selvinnyt poliisille.Annettujen tuntomerkkien perusteella mies oli ollut pukeutuneena tummiin vaatteisiin. Yllään hänellä oli ollut lyhyt toppatakki ja musta pipo, jossa oli valkoista väriä. Mies oli normaalipituinen ja hoikka, iältään mahdollisesti noin 60–70-vuotias.Menehtyneen naisen asunnolla käynyttä miestä pyydetään ottamaan yhteyttä Hämeen poliisiin. Yhteydenottoa pyydetään myös henkilöiltä, jotka tietävät asiasta jotain. Tapahtumaan liittyvät yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai Hämeen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 222. 

Hämeen poliisi selvittää Heinolan Tommolassa helmi-maaliskuun vaihteessa yksityisasuntoon menehtyneen henkilön kuolemaa kuolemansyyn tutkintana.

Tutkinnassa on ilmennyt, että menehtyneen 72-vuotiaan naisen asunnolle Heinolan Rullantielle olisi tullut mies perjantaina 1.3.2024 kello 19.30-20 välisenä aikana. Miehen henkilöllisyys ei toistaiseksi ole selvinnyt poliisille.

Annettujen tuntomerkkien perusteella mies oli ollut pukeutuneena tummiin vaatteisiin. Yllään hänellä oli ollut lyhyt toppatakki ja musta pipo, jossa oli valkoista väriä. Mies oli normaalipituinen ja hoikka, iältään mahdollisesti noin 60–70-vuotias.

Menehtyneen naisen asunnolla käynyttä miestä pyydetään ottamaan yhteyttä Hämeen poliisiin. Yhteydenottoa pyydetään myös henkilöiltä, jotka tietävät asiasta jotain. Tapahtumaan liittyvät yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai Hämeen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 222.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory