Viertolan kouluampumisen esitutkinta etenee – kuulustelut loppusuoralla

NordenBladet — Viertolassa 2.4.2024 tapahtuneen kouluampumisen esitutkinta on edennyt ja suurin osa kuulusteluista on saatu tehtyä. Esitutkintaa on tehty tiiviissä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, mukaan lukien syyttäjä.– Kuulusteluita on tutkinnan aikana tehty kymmeniä, yksin tämän viikon aikana toistakymmentä. Kuulustelut jatkuvat myös viikonloppuna ja myös epäiltyä päästään kuulustelemaan viikonlopun aikana uudemman kerran, kertoo rikoskomisario Marko Särkkä.– Molemmat loukkaantuneet tytöt ovat edelleen sairaalahoidossa. Toisen loukkaantunen tila on edelleen kriittinen, mutta toinen työistä on pääsemässä kotihoitoon tänään, Särkkä jatkaa.– Tapaukseen liittyvän ampuma-aserikoksen tutkinta etenee lisäkuulusteluin, sanoo Särkkä.Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää esitutkinnan edetessä. 

Viertolassa 2.4.2024 tapahtuneen kouluampumisen esitutkinta on edennyt ja suurin osa kuulusteluista on saatu tehtyä. Esitutkintaa on tehty tiiviissä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa, mukaan lukien syyttäjä.

– Kuulusteluita on tutkinnan aikana tehty kymmeniä, yksin tämän viikon aikana toistakymmentä. Kuulustelut jatkuvat myös viikonloppuna ja myös epäiltyä päästään kuulustelemaan viikonlopun aikana uudemman kerran, kertoo rikoskomisario Marko Särkkä.

– Molemmat loukkaantuneet tytöt ovat edelleen sairaalahoidossa. Toisen loukkaantunen tila on edelleen kriittinen, mutta toinen työistä on pääsemässä kotihoitoon tänään, Särkkä jatkaa.

– Tapaukseen liittyvän ampuma-aserikoksen tutkinta etenee lisäkuulusteluin, sanoo Särkkä.

Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää esitutkinnan edetessä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory