Poliisi etsii kadonnutta, rollaattorilla liikkuvaa miestä Ruukissa

NordenBladet — Poliisi pyytää Ruukin ja lähialueen taajamissa asuvia ihmisiä tarkastamaan piha-alueitaan ja varastojaan etsittävän löytämiseksi.10.4.2024 kello 21.45Poliisi kaipaa havaintoja Siikajoella Ruukissa keskustan alueelta aamulla kadonneesta 74-vuotiaasta miehestä, joka ei ole palannut takaisin asuinpaikkaansa.Mies liikkuu viininpunaisella jalaksellisella rollaattorilla etukumarassa, lyhyin askelin. Mies on  hoikka ja noin 175-180 cm pitkä. Hänellä on silmälasit, siniharmaa takki, ja sinertävä pipo.Poliisi pyytää Ruukin taajamassa ja lähiympäristössä asuvia ihmisiä tarkastamaan piha-alueitaan ja varastoja etsittävän löytämiseksi.Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan yleiseen hätänumeroon 112.Uutista päivitetään. Voit seurata päivityksiä poliisi.fi:ssä

Poliisi pyytää Ruukin ja lähialueen taajamissa asuvia ihmisiä tarkastamaan piha-alueitaan ja varastojaan etsittävän löytämiseksi.

10.4.2024 kello 21.45

Poliisi kaipaa havaintoja Siikajoella Ruukissa keskustan alueelta aamulla kadonneesta 74-vuotiaasta miehestä, joka ei ole palannut takaisin asuinpaikkaansa.

Mies liikkuu viininpunaisella jalaksellisella rollaattorilla etukumarassa, lyhyin askelin. Mies on  hoikka ja noin 175-180 cm pitkä. Hänellä on silmälasit, siniharmaa takki, ja sinertävä pipo.

Poliisi pyytää Ruukin taajamassa ja lähiympäristössä asuvia ihmisiä tarkastamaan piha-alueitaan ja varastoja etsittävän löytämiseksi.

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan yleiseen hätänumeroon 112.

Uutista päivitetään. Voit seurata päivityksiä poliisi.fi:ssä

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory