Turun vuoden takaisen puutalopalon esitutkinta loppusuoralla

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi on saamassa valmiiksi vuosi takaperin Turun sataman läheisyydessä tapahtuneen puutalopalon esitutkinnan. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi, ja rikoksesta on epäiltynä parikymppinen mies.Palanut rakennus sijaitsee Fleminginkadun ja Linnankadun kulmauksessa, lähellä Turun satamaa. Poliisi sai ilmoituksen tulipalosta hieman puolenyön jälkeen 27. huhtikuuta 2023.Tyhjillään ollut rakennus paloi voimakkaasti ja tuhoutui palossa täysin. Poliisilla oli paikkatutkinnan perusteella syytä epäillä paloa tahallaan sytytetyksi, ja asiasta käynnistettiin esitutkinta rikosnimikkeellä tuhotyö.– Syttymistapa, palon nopea leviäminen sekä se, että kyseessä oli tyhjillään oleva sähkötön rakennus, vahvistivat poliisin epäilyjä tahallisesta polttamisesta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Kosunen.Poliisi teki paikkatutkintaa yhdessä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kanssa.Epäilty kiistää olleensa paikallaEsitutkinnassa kuultiin lukuisia todistajia. Selvisi, että rakennuksesta oli kuulunut ääniä vähän ennen tulipalon syttymistä.Esitutkinnan perusteella tapahtumapaikkaan ja -aikaan pystyttiin liittämään parikymppinen mies, jota epäillään rikoksesta.– Epäilty on kuulusteluissa kiistänyt olleensa paikalla ja sytyttäneen tulipalon. Hän ei ole ollut vangittuna missään vaiheessa, Kosunen sanoo.Tapauksen esitutkintapöytäkirja on valmistumassa, ja asia saatetaan pian syyteharkintaan.

Lounais-Suomen poliisi on saamassa valmiiksi vuosi takaperin Turun sataman läheisyydessä tapahtuneen puutalopalon esitutkinnan. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi, ja rikoksesta on epäiltynä parikymppinen mies.

Palanut rakennus sijaitsee Fleminginkadun ja Linnankadun kulmauksessa, lähellä Turun satamaa. Poliisi sai ilmoituksen tulipalosta hieman puolenyön jälkeen 27. huhtikuuta 2023.

Tyhjillään ollut rakennus paloi voimakkaasti ja tuhoutui palossa täysin. Poliisilla oli paikkatutkinnan perusteella syytä epäillä paloa tahallaan sytytetyksi, ja asiasta käynnistettiin esitutkinta rikosnimikkeellä tuhotyö.

– Syttymistapa, palon nopea leviäminen sekä se, että kyseessä oli tyhjillään oleva sähkötön rakennus, vahvistivat poliisin epäilyjä tahallisesta polttamisesta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Kosunen.

Poliisi teki paikkatutkintaa yhdessä Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kanssa.

Epäilty kiistää olleensa paikalla

Esitutkinnassa kuultiin lukuisia todistajia. Selvisi, että rakennuksesta oli kuulunut ääniä vähän ennen tulipalon syttymistä.

Esitutkinnan perusteella tapahtumapaikkaan ja -aikaan pystyttiin liittämään parikymppinen mies, jota epäillään rikoksesta.

– Epäilty on kuulusteluissa kiistänyt olleensa paikalla ja sytyttäneen tulipalon. Hän ei ole ollut vangittuna missään vaiheessa, Kosunen sanoo.

Tapauksen esitutkintapöytäkirja on valmistumassa, ja asia saatetaan pian syyteharkintaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory