Oulussa rattijuopumus, Kempeleessä tieltä suistuminen

NordenBladet — Tehtävämäärien suhteen Oulussa oli normaali arkiyö. Kaakkurin kaupunginosassa tavoitettiin epäilty rattijuoppo ja Kempeleessä auto suistui ojaan ja törmäsi pylvääseen.Oulussa, kaakkurin kaupunginosassa poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Kuljettajalle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, jonka tulos oli 0.00 promillea. Sekavan olemuksen vuoksi kuljettajalle tehtiin huumausaineenpikatesti, testi oli positiivinen huumausaineille. Auton kuljettaja määrättiin verikokeen jälkeen väliaikaiseen ajokieltoon.Kempeleessä, Komeetantiellä tapahtui tieltä suistuminen liian suuren tilannenopeuden sekä tien liukkauden vuoksi. Suistumisen seurauksena auto törmäsi pylvääseen keula edellä. Auton kuljettajalle ei tullut vammoja ja pylväs säilyi ehjänä. Henkilöauton keulaosaan tuli mittavat vauriot.

Tehtävämäärien suhteen Oulussa oli normaali arkiyö. Kaakkurin kaupunginosassa tavoitettiin epäilty rattijuoppo ja Kempeleessä auto suistui ojaan ja törmäsi pylvääseen.

Oulussa, kaakkurin kaupunginosassa poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Kuljettajalle suoritettiin seulonta-alkometrikoe, jonka tulos oli 0.00 promillea. Sekavan olemuksen vuoksi kuljettajalle tehtiin huumausaineenpikatesti, testi oli positiivinen huumausaineille. Auton kuljettaja määrättiin verikokeen jälkeen väliaikaiseen ajokieltoon.

Kempeleessä, Komeetantiellä tapahtui tieltä suistuminen liian suuren tilannenopeuden sekä tien liukkauden vuoksi. Suistumisen seurauksena auto törmäsi pylvääseen keula edellä. Auton kuljettajalle ei tullut vammoja ja pylväs säilyi ehjänä. Henkilöauton keulaosaan tuli mittavat vauriot.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory