Verkkoyhteyshäiriö vaikuttaa asiakaspalveluun Espoon pääpoliisiasemalla

NordenBladet — Korttimaksu ei tällä hetkellä onnistu Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen pääpoliisiasemalla. Häiriö vaikuttaa myös vuoronumerojonotukseen.Espoon pääpoliisiaseman lupapalveluissa on tällä hetkellä häiriöitä, jotka johtuvat huoltotöiden yllättäen aiheuttamasta ongelmasta.Asiakaspalvelussa ei voida tällä hetkellä ottaa vastaan pankkikorttimaksuja. Vain käteismaksu onnistuu.Tilanne vaikuttaa myös vuoronumerolla jonottajiin. Häiriötilanne saattaa johtaa siihen, että asiakkaat joutuvat odottamaan vuoroaan tavallista pidempään. Henkilöstömme kutsuu vuoronumeroasiakkaat oikeaan huoneeseen kuuluttamalla vuoronumerossa näkyvän numeron. Kuulutuksia tulee siis seurata huolellisesti.Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että asia korjaantuu pian.

Korttimaksu ei tällä hetkellä onnistu Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen pääpoliisiasemalla. Häiriö vaikuttaa myös vuoronumerojonotukseen.

Espoon pääpoliisiaseman lupapalveluissa on tällä hetkellä häiriöitä, jotka johtuvat huoltotöiden yllättäen aiheuttamasta ongelmasta.

Asiakaspalvelussa ei voida tällä hetkellä ottaa vastaan pankkikorttimaksuja. Vain käteismaksu onnistuu.

Tilanne vaikuttaa myös vuoronumerolla jonottajiin. Häiriötilanne saattaa johtaa siihen, että asiakkaat joutuvat odottamaan vuoroaan tavallista pidempään. Henkilöstömme kutsuu vuoronumeroasiakkaat oikeaan huoneeseen kuuluttamalla vuoronumerossa näkyvän numeron. Kuulutuksia tulee siis seurata huolellisesti.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että asia korjaantuu pian.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory