Kaksikko yritti erehdyttää kassaa väärällä EAN-koodilla Lahdessa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 210 tehtävää. Polisiin suojiin päätyi 17 henkilöä. Lahdessa kaksi miestä yritti EAN-koodia vaihtamalla saada n. 850 euron rikoshyödyn ja Riihimäellä kortiton moottoripyöräilijä ajoi 71km/h ylinopeutta.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 210 tehtävää. Polisiin suojiin päätyi 17 henkilöä. Lahdessa kaksi miestä yritti EAN-koodia vaihtamalla saada n. 850 euron rikoshyödyn ja Riihimäellä kortiton moottoripyöräilijä ajoi 71km/h ylinopeutta.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 13.40 aikaan partio pysäytti Heinolassa VT5:lla pakettiauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 34-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kuusi kertaa.

Kello 16.00 aikaan sai poliisi tehtävän Lahteen Renkomäessä sijaitsevaan tavarataloon, jossa kaksi miestä oli yrittäneet erehdyttää kassaa, vaihtamalla kalliimpaan tuotteeseen halvemman tuotteen EAN-koodin. Paikalla selvisi, että miehet olivat yhteistuumin ottaneet hyllystä 899 euron arvoisen pelitietokoneen ja laittaneet siihen 40 euron arvoisesta tuotteesta EAN-koodin. Miehet olivat vielä repineet tietokoneen päältä pakkausmateriaalia, jotta kassalla ei havaittaisi mitä laatikossa oikeasti on. Tarkkaavainen kassahenkilö havaitsi kuitenkin yrityksen ja hälytti paikalle vartijan. 19- ja 26 vuotiaat miehet kiinniotettiin petokseen epäiltyinä. Nuoremmalla miehellä oli myös perässään puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus.

KANTA-HÄME

Kello 14.24 aikaan partio pysäytti päin punaisia liikennevaloja ajaneen henkilöauton Hämeenlinnassa Viipurintiellä. Autoa kuljettanut 40-vuotias nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1.4 mg/l. Nainen kertoi myös, ettei hänellä ole ajo-oikeutta. Nainen kuljetettiin verikokeeseen törkeän rattijuopumus epäilyn varmistamiseksi.

Kello 17.20 aikaan, oli poliisipartio suorittamassa liikennevalvontaa Riihimäellä Meijeritiellä, kun heitä vastaan ajoi moottoripyörä huomattavaa ylinopeutta. Partio mittasi moottoripyöräilijälle nopeudeksi 121 km/h, kun kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus on 50 km/h. Moottoripyörä saatiin pysäytetyksi ja selvisi, että moottoripyörää kuljettaneella 22-vuotiaalla miehellä ei ollut moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory