Poliisi on edistynyt Pitäjänmäen henkirikoksen esitutkinnassa

NordenBladet — Helsingin poliisi epäilee, että vuonna 1994 syntynyt mies surmasi vuonna 2002 syntyneen naisen lauantai-iltana 6. huhtikuuta.Epäilty puukotti naista useita kertoja, ja uhri kuoli vammoihinsa tapahtumapaikalla Pitäjänmäen McDonald’s-ravintolassa.Epäilty ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.– Olemme päässeet kuulemaan epäiltyä ja joitakin silminnäkijöitä. Tässä vaiheessa emme pysty tutkinnallisista syistä avaamaan kuulustelujen sisältöä julkisuuteen. Meillä on myös käsitys teon motiivista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mari Päivärinta.

Helsingin poliisi epäilee, että vuonna 1994 syntynyt mies surmasi vuonna 2002 syntyneen naisen lauantai-iltana 6. huhtikuuta.

Epäilty puukotti naista useita kertoja, ja uhri kuoli vammoihinsa tapahtumapaikalla Pitäjänmäen McDonald’s-ravintolassa.

Epäilty ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

– Olemme päässeet kuulemaan epäiltyä ja joitakin silminnäkijöitä. Tässä vaiheessa emme pysty tutkinnallisista syistä avaamaan kuulustelujen sisältöä julkisuuteen. Meillä on myös käsitys teon motiivista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mari Päivärinta.

Taposta epäiltyä miestä esitetään vangittavaksi keskiviikkona 10. huhtikuuta.

Poliisi otti epäillyn kiinni Helsingissä puolen yön aikaan lauantain ja sunnuntain välissä.

Tapauksesta tiedotetaan lisää tarvittaessa tutkinnan edetessä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory