Linja-autonkuljettaja pahoinpideltiin Heinolassa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 160 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 15 henkilöä. Heinolassa linja-autonkuljettaja joutui kahden alaikäisen pahoinpitelemäksi ja Hämeenlinnassa kaksi miestä yllätettiin kerrostalon varastosta.KANTA-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 160 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 15 henkilöä. Heinolassa linja-autonkuljettaja joutui kahden alaikäisen pahoinpitelemäksi ja Hämeenlinnassa kaksi miestä yllätettiin kerrostalon varastosta.

KANTA-HÄME

Kello 14.30 sai poliisi ilmoituksen epäillyistä polkupyörävarkaista Hämeenlinnassa Raatihuoneenkadulla sijaitsevassa kerrostalossa. Talon asukas oli tavannut kellaritiloista kaksi taloyhtiöön kuulumatonta henkilöä, jotka olivat katselleet siellä polkupyöriä. Kellariin pääsee ainoastaan avaimilla eikä kummallakaan miehellä ollut esittää avainta taloyhtiön tiloihin ja kellarin ovessa oli havaittavissa murtojälkiä. Partio kiinniotti 17 ja 18-vuotiaat miehet varkauden yritykseen epäiltyinä. Miehiltä löytyi turvallisuustarkastuksessa huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin heillä ei ollut esittää reseptiä.

Kello 22.00 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa näpistyksestä kiinni ulkomaalainen 29-vuotias mies. Mies oli ottanut erilaisia elektroniikka tuotteita n. 120 euron arvosta hyllystä ja poistunut kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Vartijat saivat miehen kiinni, ennen kun hän ehti poistua myymälästä. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisiasemalle.

Puolen yön jälkeen partio pysäytti Riihimäellä Helsinginväylällä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 26-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainetesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen käyttämään autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä löytyi huumaavia lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut esittää reseptejä.

Kello 03.40 aikaan partio pysäytti Janakkalassa Helsinki-Tampere valtatiellä pakettiauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 28-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoon suoritettiin paikanetsintä, jonka yhteydessä löytyi huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut esittää reseptiä.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 15.45 aikaan partio pysäytti Heinolassa Myllyojantiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 43-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänen käyttämänsä auto oli liikenteestä poistettu.

Kello 16.20 aikaan sai poliisi ilmoituksen Lahdessa Motonetin pihassa tapahtuneesta varkaudesta. Partion mennessä paikalle, selvisi että asianomistaja oli ajanut Motonetin parkkipaikalle ja unohtanut lukita autonsa ovet, mennessään asioimaan liikkeeseen. Tultuaan takaisin autolle, huomasi hän autosta anastetuksi FM-lähettimen ja USB-johdon. Asianomistaja palasi liikkeeseen, jossa he myyjän kanssa näkivät valvontakameroista, kuinka viereisestä autosta nousee mies, avaa auton oven ja ottaa autosta tavaraa. Partio tavoitti varkaan liikkeen sisältä ja hänen hallustaan löytyi anastettu omaisuus. 44-vuotias mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisilaitokselle odottamaan kuulusteluja. Mies on viimeisen vuoden aikana jäänyt kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 15 kertaa.

Kello 21.35 aikaan ilmoitti Heinolassa linja-autokuski tulleensa pahoinpidellyksi kahden nuoren miehen toimesta. Miehet olivat painaneet ilkivaltaisesti pysäytysnappia usean pysäkin kohdalla, poistumatta kuitenkaan linja-autosta. Linja-autonkuljettaja oli käskenyt nuoria poistumaan, jolloin toinen nuorista oli hyökännyt kuljettajan kimppuun. Kuljettaja oli noussut kuljettajan paikalta pois, jolloin myös toinen nuori oli osallistunut pahoinpitelyyn. Nuoret poistuivat linja-autosta ja partio tavoitti lähistöltä toisen pahoinpitelijän. 17-vuotias nuori kuljetettiin poliisiasemalle kiinniotettuna pahoinpitelyyn epäiltynä. Toinen nuori jäi kateisiin, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Kuljettajan vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory