Kovassa humalassa olevia autoilijoita

NordenBladet — Kemissä ja Levillä autoilijat poikkeuksellisen kovassa humalassa, toisella ei onnistunut edes puhallus.Lapin poliisille tietoon tulleita rikoksia viikonloppuna

Kemissä ja Levillä autoilijat poikkeuksellisen kovassa humalassa, toisella ei onnistunut edes puhallus.

Lapin poliisille tietoon tulleita rikoksia viikonloppuna

Kemissä ruotsalainen rattijuoppo

Hälytyskeskukseen tuli viime yönä ilmoituksia Kemin keskustassa epäilyttävästi liikkuvasta Ruotsin kilvissä olevasta autosta. Poliisipartio löysi kyseisen auton yleisövihjeiden mukaan Kauppakadulta ja autossa oli kuljettajana 57-vuotias ruotsalainen mies. Miestä yritettiin puhalluttaa, mutta se ei onnistunut vahvan humalatilan vuoksi. Mies vietiin lopulta Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalaan verikokeeseen ja sen jälkeen Kemin poliisivankilaan. Mies määrättiin lisäksi väliaikaiseen ajokieltoon. Mies oli liikkeellä Ruotsista vuokratulla autolla.

Keminmaasta anastettiin moottorikelkka

Metsätähdentiellä sijaitsevan omakotitalon pihalta anastettiin 5-6.4.2024 välisen yön aikana Lynx RE 800 E-tec moottorikelkka, rekisterinumero 355-FR.

Kostea viikonloppu Levillä

Poliisi sai ilmoituksen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tappelusta Levin keskustassa. Ilmoituksen mukaan paikallisessa pikaruokaravintolassa oli tapellut kaksi miestä. Toinen miehistä oli jäänyt tapahtumapaikalle, mutta toinen oli ehtinyt livahtamaan ennen poliisin saapumista tapahtumapaikalle. Molemmat tekijät ovat poliisin tiedossa. Rikosasiaa tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä.

Edellisestä tehtävästä ehti kulua pari tuntia, kun poliisille tuli ilmoitus Myllyjoentien mutkan suoraksi ajaneesta autosta. Poliisipartio tavoitti epäillyn ajoneuvon kuljettajan, joka puhalsi poliisin alkometriin melkein kolmenkertaisesti yli törkeän rattijuopumuksen rajan, joka on Suomessa 0,53 mg/ l. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory