Poliisi turvaa Veikkausliigan avauksen häiriöttömän kulun Kuopiossa

NordenBladet — Veikkausliigakauden avausottelussa Kuopion Väre Areenalla lauantaina 6.4.2024 kohtaavat KuPS ja HJK. Ottelu alkaa klo 19.00 ja yleisömääräksi on ennakkoon arvioitu 3000 katsojaa.Poliisi turvaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta ennen ottelua, ottelun aikana sekä ottelun jälkeen. Kuopion Palloseuran kannattajat marssivat Raviradankadulta Väre Areenalle vähän ennen kello 18.00 ja poliisi on turvaamassa marssin häiriöttömän kulun. Kuopioon on ennakkotietojen mukaan saapumassa noin 250 HJK-kannattajaa ja kannattajaryhmä marssii kulkueena Kuopion torilta Väre Areenalle noin kello 17.30 aikoihin. Poliisi johdattaa marssin Kauppakatua pitkin Puistokadun kautta Presidentinkadulle, josta edelleen Väre Areenalle. Marssi voi aiheuttaa hetkellisiä liikennehäiriöitä Kuopion keskustassa. Lue tarkemmin muun muassa Väre Areenan parkkipaikka tilanteesta Kuopion Palloseuran otteluinfosta. 

Veikkausliigakauden avausottelussa Kuopion Väre Areenalla lauantaina 6.4.2024 kohtaavat KuPS ja HJK. Ottelu alkaa klo 19.00 ja yleisömääräksi on ennakkoon arvioitu 3000 katsojaa.

Poliisi turvaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta ennen ottelua, ottelun aikana sekä ottelun jälkeen. 

Kuopion Palloseuran kannattajat marssivat Raviradankadulta Väre Areenalle vähän ennen kello 18.00 ja poliisi on turvaamassa marssin häiriöttömän kulun. 

Kuopioon on ennakkotietojen mukaan saapumassa noin 250 HJK-kannattajaa ja kannattajaryhmä marssii kulkueena Kuopion torilta Väre Areenalle noin kello 17.30 aikoihin. Poliisi johdattaa marssin Kauppakatua pitkin Puistokadun kautta Presidentinkadulle, josta edelleen Väre Areenalle. Marssi voi aiheuttaa hetkellisiä liikennehäiriöitä Kuopion keskustassa. 

Lue tarkemmin muun muassa Väre Areenan parkkipaikka tilanteesta Kuopion Palloseuran otteluinfosta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory