Törkeällä petoksella huijattu auto löytyi Torniosta

NordenBladet — Poliisipartio löysi Laivurinkadulta Sisä-Suomen poliisin etsintäkuuluttaman auton ja otti kiinni paikalle tulleen rikoksesta epäillynMerilapissa tapahtui viikonloppuna

Poliisipartio löysi Laivurinkadulta Sisä-Suomen poliisin etsintäkuuluttaman auton ja otti kiinni paikalle tulleen rikoksesta epäillyn

Merilapissa tapahtui viikonloppuna

Nainen vastusti poliisia Kemissä.

Poliisipartio meni selvittämään Ilmarinkadulla lauantaina aamuyöllä asunnossa tapahtuvaa riitelyä. Partio kohtasi rakennuksen pihalla kiihtyneen ja sekavassa mielentilassa olevan kemiläisen naisen. Partio päätti ottaa naisen kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Nainen alkoi uhkailemaan partion jäseniä ja löi toista partion jäsentä sekä yritti vielä potkia ja sylkeä. Nainen raudoitettiin ja hänelle laitettiin sylkyhuppu päähän. Nainen toimitettiin Kemin poliisivankilaan ja häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Torniossa ajo-oikeudeton liikenteessä

Poliisipartio suoritti liikenteen valvontaa Putaalla viime yönä ja pysäytti pakettiautoa ajavan torniolaisen 23-vuotiaan miehen Poikkikadulla. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle kirjoitettiin asiasta sakko.

Torniossa löytyi Sisä-Suomen poliisin etsintäkuuluttama auto

Poliisipartio löysi eilen iltapäivällä Laivurinkadulta auton, joka on saatu haltuun törkeällä petoksella Ylöjärveltä viime kesänä. Poliisin tutkiessa autoa paikalle tuli myös teosta epäilty torniolainen mies. Mies otettiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Auto otettiin myös poliisin haltuun ja toimitetaan takaisin omistajalle.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory