Lauantaiaamuyön tapahtumia Oulusta

NordenBladet — Poliisi määräsi kaksi 17-vuotiasta ajokieltoon törkeän rattijuopumuksen vuoksi.Poliisipartio pysäytti Kempeleessä lauantaiyönä hieman ennen kolmea henkilöauton, jota kuljetti poikkeusluvalla ajokortin saanut nuorimies. Nuorukainen puhalsi alkometriin yli kahden promillen lukeman. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja alkoholirikkomukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Puoli kuuden aikaan lauantaiaamuna poliisipartion huomion kiinnitti Oulussa Poikkimaantiellä henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunto tarkistettiin. Myös sitä kuljetti poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias nuorimies. Myös hänen epäillään syyllistyneen alkoholirikkomukseen ja törkeään rattijuopumukseen puhallustuloksen ollessa 0,62mg/l. Hänetkin määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Poliisi hälytettiin Ouluun Parkkisenkankaantielle hieman ennen viittä. Henkilöauto oli törmännyt liikennemerkkiin ja kaatanut sen tielle. Henkilöauton kuljettaja oli poistunut paikalta ennen poliisin saapumista paikalle. Poliisi jatkaa asian selvittelyä alustavasti liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi määräsi kaksi 17-vuotiasta ajokieltoon törkeän rattijuopumuksen vuoksi.

Poliisipartio pysäytti Kempeleessä lauantaiyönä hieman ennen kolmea henkilöauton, jota kuljetti poikkeusluvalla ajokortin saanut nuorimies. Nuorukainen puhalsi alkometriin yli kahden promillen lukeman. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja alkoholirikkomukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Puoli kuuden aikaan lauantaiaamuna poliisipartion huomion kiinnitti Oulussa Poikkimaantiellä henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunto tarkistettiin. Myös sitä kuljetti poikkeusluvalla ajokortin saanut 17-vuotias nuorimies. Myös hänen epäillään syyllistyneen alkoholirikkomukseen ja törkeään rattijuopumukseen puhallustuloksen ollessa 0,62mg/l. Hänetkin määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi hälytettiin Ouluun Parkkisenkankaantielle hieman ennen viittä. Henkilöauto oli törmännyt liikennemerkkiin ja kaatanut sen tielle. Henkilöauton kuljettaja oli poistunut paikalta ennen poliisin saapumista paikalle. Poliisi jatkaa asian selvittelyä alustavasti liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory