Useita liikenneonnettomuuksia Helsingissä

NordenBladet — Perjantaina iltapäivällä Helsingissä on sattunut useita liikenneonnettomuuksia. Poliisi kehottaa varovaisuuteen liikenteessä. Kesärenkailla ei kannata tänään lähteä liikenteeseen.Kello 16:38: Liikenne Vanhalla Porvoontiellä ja Heikinlaaksontiellä kulkee jälleen.Kello 16:34: Poliisi haluaa muistuttaa, että suurien nopeuksien ajoväylillä peräänajokolarin sattuessa turvallisinta on pysyä auton sisällä turvavyö kiinnitettynä. Autosta poistuminen voi aiheuttaa uusia vaaratilanteita. Huonon ajokelin takia liikenteessä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.Kello 16:12: Liikenne on tällä hetkellä poikki Vanhan Porvoontien ja Heikinlaaksontien risteyksessä Malmin suuntaan. Syynä liikennehaitalle on mäessä jumissa oleva rekka. Liikennehaitan kesto on arviolta tunti.Kello 16:04 Helsingissä on sattunut kello 12 jälkeen ainakin 20 erilaista liikenneonnettomuutta. Ainakin yhdessä Kustaan Vaasan tien ja Hämeentien risteyksessä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantui yksi jalankulkija, joka toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi kehottaa ajamaan rauhallisesti liikenteessä ja pitämään riittävä turvaväli edellä ajavaan. Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi

Perjantaina iltapäivällä Helsingissä on sattunut useita liikenneonnettomuuksia. Poliisi kehottaa varovaisuuteen liikenteessä. Kesärenkailla ei kannata tänään lähteä liikenteeseen.

Kello 16:38: Liikenne Vanhalla Porvoontiellä ja Heikinlaaksontiellä kulkee jälleen.

Kello 16:34: Poliisi haluaa muistuttaa, että suurien nopeuksien ajoväylillä peräänajokolarin sattuessa turvallisinta on pysyä auton sisällä turvavyö kiinnitettynä. Autosta poistuminen voi aiheuttaa uusia vaaratilanteita. Huonon ajokelin takia liikenteessä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.

Kello 16:12: Liikenne on tällä hetkellä poikki Vanhan Porvoontien ja Heikinlaaksontien risteyksessä Malmin suuntaan. Syynä liikennehaitalle on mäessä jumissa oleva rekka. Liikennehaitan kesto on arviolta tunti.

Kello 16:04 Helsingissä on sattunut kello 12 jälkeen ainakin 20 erilaista liikenneonnettomuutta. Ainakin yhdessä Kustaan Vaasan tien ja Hämeentien risteyksessä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantui yksi jalankulkija, joka toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi kehottaa ajamaan rauhallisesti liikenteessä ja pitämään riittävä turvaväli edellä ajavaan.

 

Uutista päivitetään ja voit seurata päivityksiä osoitteessa Poliisi.fi

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory