Poliisi selvitti Maskussa sijaitsevaan kouluun kohdistunutta uhkausta

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi selvittää maskulaiseen kouluun perjantaina kohdistettua uhkaa.Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina kello 12.38 tiedon, jonka mukaan Maskussa sijaitsevaan yläkouluun kohdistuisi uhkaa.Nopean selvitystyön jälkeen poliisi tavoitti uhkauksen tehneet henkilön ja puhutuksessa kävi ilmi, että kyse ei ollut todellisesta uhkasta. Uhkauksen teosta epäillään neljää nuorta, jotka tavoitettiin Mynämäessä sijaitsevasta yläkoulusta. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.Koululaisiin tai koulun henkilökuntaan, kummassakaan koulussa, ei missään vaiheessa kohdistunut konkreettista uhkaa.Poliisi suhtautuu jokaiseen kouluun kohdistuvaan uhkaustapaukseen vakavasti, ja jokainen tapaus selvitetään välittömästi. Poliisi muistuttaa, että perättömän vaarailmoituksen tekeminen on rikos ja tällaisia uhkauksia ei tule esittää vitsillä.Poliisi ei kerro asiasta tarkempia yksityiskohtia.  

Lounais-Suomen poliisi selvittää maskulaiseen kouluun perjantaina kohdistettua uhkaa.

Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina kello 12.38 tiedon, jonka mukaan Maskussa sijaitsevaan yläkouluun kohdistuisi uhkaa.

Nopean selvitystyön jälkeen poliisi tavoitti uhkauksen tehneet henkilön ja puhutuksessa kävi ilmi, että kyse ei ollut todellisesta uhkasta. Uhkauksen teosta epäillään neljää nuorta, jotka tavoitettiin Mynämäessä sijaitsevasta yläkoulusta. Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Koululaisiin tai koulun henkilökuntaan, kummassakaan koulussa, ei missään vaiheessa kohdistunut konkreettista uhkaa.

Poliisi suhtautuu jokaiseen kouluun kohdistuvaan uhkaustapaukseen vakavasti, ja jokainen tapaus selvitetään välittömästi. Poliisi muistuttaa, että perättömän vaarailmoituksen tekeminen on rikos ja tällaisia uhkauksia ei tule esittää vitsillä.

Poliisi ei kerro asiasta tarkempia yksityiskohtia.
 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory