Poliisi selvittää mahdollista kouluun kohdistunutta uhkaa Raaseporissa

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi sai perjantaiaamuna 5.4. tiedon, jonka mukaan Raaseporissa sijaitsevaa koulua kohtaan kohdistuisi uhka. Poliisi aloitti tilanteen selvittämisen välittömästi ja on tavoittanut kaikki asiaan liittyvät henkilöt. Koulupäivä jatkuu normaalisti.Poliisi tavoitti nopeasti asiaan liittyvän, alle 15-vuotiaan oppilaan ja tämän huoltajan. Poliisi on tavoittanut myös tapahtumaan välillisesti liittyneet muut oppilaat. Asian selvittely jatkuu poliisin ja muiden viranomaisten yhteistyössä.Poliisin tietojen mukaan kouluun tai oppilaisiin ei kohdistunut mitään konkreettista uhkaa. Tilanne koululla on rauhallinen ja koulupäivä voidaan viedä loppuun normaalisti.Muistutamme, että jokainen muiden turvallisuutta uhkaava ilmoitus otetaan vakavasti. Tällaisia ilmoituksia ei koskaan voi tehdä vitsin varjolla.Poliisi kiittää koulua hyvästä yhteistyöstä asian selvittämisessä. Poliisi ei kerro tapauksesta tässä tiedotteessa mainittuja asioita yksityiskohtaisemmin.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai perjantaiaamuna 5.4. tiedon, jonka mukaan Raaseporissa sijaitsevaa koulua kohtaan kohdistuisi uhka. Poliisi aloitti tilanteen selvittämisen välittömästi ja on tavoittanut kaikki asiaan liittyvät henkilöt. Koulupäivä jatkuu normaalisti.

Poliisi tavoitti nopeasti asiaan liittyvän, alle 15-vuotiaan oppilaan ja tämän huoltajan. Poliisi on tavoittanut myös tapahtumaan välillisesti liittyneet muut oppilaat. Asian selvittely jatkuu poliisin ja muiden viranomaisten yhteistyössä.

Poliisin tietojen mukaan kouluun tai oppilaisiin ei kohdistunut mitään konkreettista uhkaa. Tilanne koululla on rauhallinen ja koulupäivä voidaan viedä loppuun normaalisti.

Muistutamme, että jokainen muiden turvallisuutta uhkaava ilmoitus otetaan vakavasti. Tällaisia ilmoituksia ei koskaan voi tehdä vitsin varjolla.

Poliisi kiittää koulua hyvästä yhteistyöstä asian selvittämisessä. Poliisi ei kerro tapauksesta tässä tiedotteessa mainittuja asioita yksityiskohtaisemmin.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory